Едмонд Назарян, Георги Василев-Гочето и Бруно Резенде – тази неделя в „Код Спорт“ по RING

Водещите Красимир Минев и Владимир Памуков са подготвили интригуващи срещи от тепиха, през зеления терен, чак до волейболната зала

Реклама

Тази неделя (11 септември) от 12:00 ч. в новия епизод на „Код Спорт“ в ефира на RING предстои среща с големия футболен треньор Георги Василев-Гочето. Специалистът, извел до шампионска титла „Етър“, „Левски“ и ЦСКА, вече е встрани от най-популярната игра, но продължава да следи процесите в родния футбол.

 

В новото издание ще гостува и детето-чудо на българската борба Едмонд Назарян. 20-годишният континентален първенец се цели към световната титла в Белград – следващата голяма крачка по пътя към славната кариера на именития си баща и двукратен олимпийски шампион Армен Назарян.

 

Специално за „Код Спорт“ селекционерът на женския ни национален тим по волейбол Лоренцо Мичели ще се включи от родния си град Монца, за да разкаже за атмосферата преди иконичното Гран при на Италия във Формула 1.

 

Зрителите ще видят и откровен разговор с един истински волейболен крал. Бруно Резенде гостува на предаването за откровен разговор в деня, в който ще бъде коронясан новият световен шампион. Капитанът на Бразилия е ликувал на всички форуми, но гладът му за отличия така и не отслабва с годините.

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е отредено за футболния император – „Кайзер“ Франц Бекенбауер.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (11 септември) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Последни

Реклама