Елица Василева и Александър Атанасиевич, Живко Миланов и Дейвид Фишеров – тази неделя в „Код Спорт“ по RING

Тази седмица в „Код Спорт“ думата ще имат шампионите, а водещите Красимир Минев и Владимир Памуков са подготвили вълнуващи срещи със звезди от разнообразни спортове

Реклама

Тази неделя (10 юли) от 12:00 ч. зрителите на RING ще имат възможност да видят изключителна рядкост – най-известната двойка във волейбола в съвместно интервю специално за „Код Спорт“. Звездите на мрежата, а отскоро и семейство в живота – Елица Василева и Александър Атанасиевич, говорят за победите и загубите на игрището, за любовта и още нещо…

Акцент в броя ще е и националният ни тим по баскетбол. Стига ли класата на Александър Везенков за добро представяне на предстоящото европейско първенство?

Ексклузивно в „Код Спорт“ – изповедта на Живко Миланов – сърцатият бивш капитан на „Левски“, който прие предизвикателството да влезе в спортно-техническия щаб на „Локомотив“ (София).

Емблематичното спортно предаване с Красимир Минев и Владимир Памуков ще срещне зрителите и с европейския шампион по вдигане на тежести при 102-килограмовите от шампионата в Тирана Дейвид Фишеров. Как щангистът смени родината си Австрия с България и стана част от перспективния ни национален тим, воден от легендата Иван Иванов?

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица ще си спомним за една личност, която промени спорта в Америка завинаги – тенис иконата Артър Аш.

Не пропускайте „Код Спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (10 юли) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Последни

Реклама