Ева Янева, Кривия, Нойер и Жуниор Мораес тази неделя в „Код спорт“ по RING

Спортното предаване продължава да показва най-интересните събеседници на своите верни зрители всяка неделя по RING от 12:00 ч.

Реклама

Новият епизод на „Код спорт“, който ще бъде излъчен тази неделя (27 март) от 12:00 ч. по RING, ще стартира от Лазурния бряг, ще премине през Града под тепетата и ще заведе зрителите чак до Турската ривиера. 

Зрителите ще видят ексклузивна среща с една от най-магнетичните волейболистки на планетата Ева Янева. След като новият селекционер на националния ни тим за жени Лоренцо Мичели даде първото си интервю за „Код Спорт“ още през февруари, сега е ред и на звездата на „лъвиците“ и на гордостта на Кан – „Волеро льо Кане“.

 

Водещите Красимир Минев и Владимир Памуков ще коментират предстоящото европейско първенство по борба в Будапеща. Ще имат ли по-големи шансове за медали родните състезатели, след като представителите на Русия и Беларус няма да се качат на тепиха заради наложените санкции след старта на войната в Украйна? 

Предстои и разговор с първия футболист №1 на България след залеза на „четвъртите в света“ Александър Александров – Кривия. Мъжкото момче от култовия пловдивски квартал „Кършияка“, бе на една крачка от трансфер в „Ювентус“, но вместо това направи име в турския шампионат. 

Ексклузивно за „Код Спорт“ говори и една от суперзвездите на украинския футбол Жуниор Мораес, който на косъм успя да се измъкне от ада на войната. За качествата си получи голямо признание в Украйна, където бе лидер последователно на „Металург“ /Донецк/, „Динамо“ /Киев/ и „Шахтьор“ /Донецк/ и неслучайно стигна и до националния тим на „жълто-сините“. Мораес разказва за всичко това от първо лице в събота от 12:00 ч. в „Код спорт“ по RING.

 

За финал в „Звезден рожденик“ зрителите ще видят човека, който има магнит на ръкавиците си – изключителния вратар Мануел Нойер.

Последни

Реклама