Европейското първенство по волейбол за жени пряко в ефира на RING

Надпреварата започва на 16 август

Реклама

bTV Media Group ще направи съпричастни зрителите с предстоящото европейско първенство по волейбол за жени. Континенталната надпревара през 2023 г. събира отново най-добрите нации и играчи в преследване на слава и място в историята!

Европейското първенство по волейбол за жени 2023 ще се проведе от 16 август до 3 септември в Белгия, Италия, Германия и Естония. 33-ото издание на Евро 2023 ще бъде впечатляващо, тъй като събитието ще се проведе в осем града - Брюксел, Гент, Верона, Монца, Торино, Флоренция, Дюселдорф и Талин. Най-добрите 24 европейски отбора ще се включат в 76 мача, а новите европейски кралици ще бъдат короновани в Брюксел. Освен най-интересните двубои от програмата на първенството, в ефира на RING и онлайн на VOYO ще бъдат излъчени и три от петте мача в групова фаза на българския национален отбор срещу Хърватия, Босна и Херцеговина и Италия. Ако „лъвиците“ на селекционера Лоренцо Мичели продължат напред, RING ще покаже и елиминационните срещи на българските момичета.

Очаквайте всички най-интересни двубои от първенството по волейбол за жени в спортния канал на България – RING, както и онлайн на VOYO.

Последни

Реклама