Реклама

На 29 май (неделя) от 12:00 ч. по RING специален гост на „Код Спорт“ е най-възрастният играч в историята на професионалния ни футбол – легендата Георги Петков. На 46 години славният вратар продължава да е активен състезател и да помага на най-стария столичен клуб „Славия“.

„Диамантената“ Ерика Зафирова също ще застане пред камерата на емблематичното спортно предаване. Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика от игрите в Токио 2020 ще разкаже за красивия път до върховете и ще разкрие какви цели и мечти ще преследва занапред.

Акцент в „Код Спорт“ ще е и една изповед, която разтърси родния футбол. Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев отговори на всички неудобни въпроси, но ще спрат ли вътрешните борби на „Армията“?

Носителят на „Златната топка“ Христо Стоичков ще представи поредното си интервю-шедьовър със световна звезда. Камата се завръща в Парма четвърт век след като носеше тима на местния тим за една специална среща с някогашния си съотборник Антонио Бенариво, спечелил куп трофеи с отбора, сред които КНК, Купата на УЕФА и Суперкупата на Европа.

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица зрителите ще видят един специален играч от НБА – Кармело Антъни.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (29 май) от 12:00 ч. само по RING!

Последни

Реклама