Реклама

На 24 юли (неделя) специален гост на „Код Спорт“ от 12:00 ч. по RING е Иван Иванов – треньорът, който доказа, че в българския футбол все още има таланти на световно ниво. Младият специалист от школата на „Славия“ има голяма роля за израстването на 16-годишния защитник Мартин Георгиев, който осъществи грандиозен трансфер в академията на „Барселона“ и тръгна по стъпките на иконата Христо Стоичков. 

Акцент в „Код Спорт“ ще бъде и старта на европейското участие на „Левски“, ЦСКА и „Ботев“ (Пловдив) в турнира Лига на конференциите. Какви са шансовете на родните представители преди реваншите срещу ПАОК, „Македония Гьорче Петров“ и АПОЕЛ? 

Пред камерата на емблематичното спортно предаване с Красимир Минев и Владимир Памуков ще застане и Нася Димитрова – един от големите козове на селекционера Лоренцо Мичели в женския ни национален тим по волейбол. Въпреки че е със статут на звезда при „лъвиците“, тя избра да пренебрегне почивката си и вместо това да помогне на България в Лигата на нациите. Димитрова, която играе като централен блокировач, ще разкрие сензационно в каква сфера е щяла да потърси реализация и ще сподели очакванията си за световното първенство в края на септември. 

В своята специална рубрика кавалерът на „Златната топка“ Христо Стоичков ще представи последното интервю на Хуан Мата като играч на „Манчестър Юнайтед“. Испанският Маестро напусна „Театъра на мечтите“ след осем сезона, изпълнени с предизвикателства, сълзи и малко радост. 

За финал зрителите на „Код Спорт“ ще си припомнят за един баскетболен гигант и „Звезден рожденик“ тази седмица – Карл Малоун

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (24 юли) от 12:00 ч. само по RING! 

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Тагове: код спорт

Последни

Реклама