Лъчезар Танев, Георги Аврамчев и Офелия Малинов – тази неделя в „Код Спорт“ по RING

И тази неделя „Код Спорт“ ще заложи на класни събеседници в компанията на водещите Красимир Минев и Владимир Памуков

Реклама

На 7 август (неделя) специален гост на „Код Спорт“ от 12:00 ч. по RING е майсторът на футболните трансфери Лъчезар Танев. Топ агентът помогна за преминаването на талантливия бранител Мартин Георгиев от „Славия“ в „Барселона“, а и умее да анализира безпогрешно процесите в най-популярния спорт.

Думата ще има и председателят на Българската федерация по плувни спортове Георги Аврамчев. Как се „плува“ в дълбоките води на родното плуване, откъде идват скандалите и докъде ще стигне обещаващото поколение от български състезатели?

Какви са шансовете на България на Евробаскет 2022 и ще успеят ли Росен Барчовски и неговите „лъвове“ да прескочат групата в конкуренцията на Испания, Турция, Грузия, Черна гора и Белгия – ексклузивен коментар тази неделя (7 август) от 12:00 ч. в „Код Спорт“ само по RING.

Зрителите ще видят и историята на една волейболна звезда с български корени – Офелия Малинов. Тя е сред козовете на националния отбор на Италия на предстоящото световно първенство, а на мондиала през 2018 г. грабна приза за най-добър разпределител. Офелия произхожда от волейболна фамилия и е родена във високосна година, на запомняща се дата – 29 февруари.

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица „Код Спорт“ ще отбележи 40-годишния юбилей на гръцкото явление в баскетбола Василис Спанулис.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (7 август) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Тагове: RING Код Спорт

Последни

Реклама