Лазар Туфегджич, Валентин Генчев и Жоан Лапорта – тази неделя в „Код спорт“ по RING

И тази седмица „Код Спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков няма да изневери на стила си и ще зарадва зрителите с интересни гости от различни спортове

Реклама

В последната неделя на този месец, 26 юни, от 12:00 ч. в ефира на RING зрителите ще се запознаят с първото чуждестранно ново попълнение на ЦСКА за този трансферен прозорец – Лазар Туфегджич. Ще се превърне ли юношата на „Цървена звезда“ в коз за треньора Саша Илич и какви са амбициите на сръбския халф с фланелката на „армейците“?

Предстои и среща с европейския шампион по вдигане на тежести Валентин Генчев. Тежкоатлетът отвя конкуренцията на първенството в Тирана при 67-килограмовите и донесе на България една от петте титли, завоювани от националите.

Зрителите на „Код Спорт“ ще се пренесат и в Лондон, където всички погледи са вперени към „Ол Инглънд Клъб“ за най-престижното състезание по тенис на трева в света – „Уимбълдън“.

В своята специална рубрика кавалерът на „Златната топка“ Христо Стоичков разговаря с най-успешния президент на „Барселона“ през този век Жоан Лапорта. Ще успее ли босът на „каталунците“ да върне доминацията на колоса от Каталуния?

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица „Код Спорт“ представя Макс Биаджи, за когото моторите са начин на живот.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (26 юни) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Последни

Реклама