Реклама

 В деня на труда неуморните водещи на предаването „Код Спорт“ в ефира на RING Красимир Минев и Владимир Памуков са се постарали аудиторията да се почувства празнично със специални гости.

На 1 май (неделя) от 12:00 ч. думата ще има иконата Наско Сираков. Броени дни след 60-ия си юбилей собственикът на „Левски“ няма да спести нищо за горещите теми, които вълнуват „синя“ България. Една велика фигура, която накара хиляди привърженици да повярват в каузата на живота му – спасението на любимия клуб – тази неделя от 12:00 ч. по RING.

Зрителите ще видят и любопитна среща с родната гордост в алпийските ски Алберт Попов. Усмихнатият талант вече демонстрира, че има класата да се съревновава с най-добрите. Остава му една малка крачка, за да заслужи абонамент за призовата стълбичка в Световната купа – нещо, което може да се случи още през новия сезон.

Андрей Демирев ще се включи от Испания, за да анализира първите спектакли от полуфиналите в Шампионска лига – „Манчестър Сити“ – „Реал“ /М/ и „Ливърпул“ - „Виляреал“ и да разкаже за атмосферата преди реваншите на местна почва.

В своята маркова рубрика Христо Стоичков ще представи Яник Караско. Крилото повдига завесата около националния отбор на Белгия и говори за вездесъщия треньор на „Атлетико“ Диего Симеоне.

И за финал в „Звезден рожденик“ зрителите ще си припомнят необикновената история на автора на първия „златен гол“ във футбола на голямо първенство – Оливер Бирхоф.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (1 май) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и на спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Тагове: код спорт

Последни

Реклама