Реклама

Тази неделя (28 август) от 12:00 ч. новият епизод на „Код Спорт“ в ефира на RING ще започне по шампионски. Специален гост на емблематичното предаване ще бъде носителката на световна титла до 20 години в скока на дължина Пламена Миткова. Каква е магията на Пловдив, за да „създава“ победителки в тази толкова българска дисциплина? 

Предстои и среща с една добре позната фигура от футбола – Георги Чиликов. Преди години той бе сред най-класните нападатели по родните терени, а наскоро се зае с „мисията (не)възможна“ – да извади от дълбоката криза родния си клуб „Черноморец“ (Бургас). 

В седмицата на истината за клубния ни футбол – колко български отбора ще ни представят в груповата фаза на евротурнирите и ще успее ли ЦСКА да запише нова славна страница в своята история, елиминирайки швейцарските богаташи от „Базел“? Специален коментар тази неделя (28 август) от 12:00 ч. само по RING! 

Новият брой на „Код Спорт“ ще насочи поглед и към Евробаскет 2022. Реални ли са очакванията към „лъвовете“ за излизане от групата на шампионата в Грузия? 

В своята специална рубрика иконата Христо Стоичков ще върне спомените за духа на „дриймтима“ на „Барселона“. Камата разговаря със своя скъп приятел и някогашен съотборник Чики Бегиристайн. Настоящият спортен директор на „Манчестър Сити“ споделя и любопитни подробности за превръщането на „гражданите“ във фактор не само на Острова, но и в Шампионска лига. 

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е запазено за един голям играч, белязал няколко епични финала – Дитмар Хаман

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (28 август) от 12:00 ч. само по RING!

 

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Тагове: код спорт

Последни

Реклама