Саша Илич, Огнян Илиев и ексклузивна среща на Стоичков с Ромарио – тази неделя в „Код Спорт“ от 12:00 ч. по RING

И тази седмица в „Код Спорт“ думата имат най-желаните събеседници в компанията на водещите Красимир Минев и Владимир Памуков

Реклама

Тази неделя (18 декември) в „Код Спорт“ от 12:00 ч. по RING зрителите ще видят ексклузивно интервю с треньора на ЦСКА Саша Илич. Специалистът засега успешно се справя с мисията преследване на дубъл – „червените“ са лидер в класирането на първенството след първия полусезон и са на четвъртфинал за Купата на България. Каква е равносметката му дотук?

Очаквайте и специален коментар на финалистите на Мондиала в Катар часове преди големия сблъсък за световната корона.

Трусове в българския тенис – защо доскорошният член на Управителния съвет на федерацията и бивш капитан за Купа „Дейвис“ Огнян Илиев реши да поведе война за смяна на ръководството? Една скандална изповед за пари и още нещо…

 

В своята маркова рубрика Христо Стоичков разговаря с великия голмайстор Ромарио, който вече е на терена на политиката и е губернатор на  Рио де Жанейро. Една специална среща между две емблеми на световния футбол, част от славния „дрийм тим“ на „Барселона“.

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е отредено за последния кавалер на „Златната топка“ – Карим Бензема.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (18 декември) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Тагове: ring

Последни

Реклама