Шотландската висша лига - от 20 август по RING и на VOYO

Лигата тръгва от тази събота и обещава вълнуващи спортни емоции за зрителите на RING и абонатите на VOYO

Реклама

От 20 август (събота) Шотландската висша лига триумфира в ефира на RING и онлайн на видео платформата VOYO! Началото дават „Хибърниън“ и „Рейнджърс“. Мачът започва в 14:30 ч. и е блокбъстърът в четвъртия кръг на първенството.

„Рейнджърите“ са втори в класирането с 9 точки. Начело на тима от миналия ноември е Джовани ван Бронкхорст, който изведе клуба от „Айброкс“ до финала на Лига Европа. Сега амбициите са за нещо още по-голямо. „Хибърниън“ е трети в подреждането със само една победа от началото на сезона.

Мачът идва между важния плейоф в Шампионската лига за тима от Глазгоу с ПСВ Айндховен. В първия двубой двата тима завършиха наравно, а шотландският гранд удължи серията си без поражение у дома в евротурнирите на 8 срещи.

Феновете ще могат да видят по един мач на кръг от Шотландия, като акцентът пада върху фаворитите „Селтик“ и „Рейнджърс“. На фокус ще бъдат и срещите за Купата на Шотландия. През миналата година трофеят за 34-и път в историята си вдигна "Рейнджърс", а шампион стана "Селтик".

Не пропускайте Шотландската висша лига – от тази събота (20 август) в ефира на RING и онлайн на VOYO!

Последни

Реклама