Станислав Шопов, Росен Барчовски и Френки Де Йонг – тази неделя в „Код Спорт“ по RING

Тази седмица „Код Спорт“ в ефира на RING ще изненада зрителите с леко намигване към Нидерландия

Реклама

На 17 юли (неделя) специален гост на „Код Спорт“ от 12:00 ч. по RING е едно от новите лица в състава на ЦСКА Станислав Шопов. 20-годишният полузащитник получи честта да носи любимия номер на Христо Стоичков – №8 в ЦСКА след престой в „Хееренвеен“ в Ередивизи.

В новото издание тази неделя свой представител ще има и друг обичан колективен спорт. Селекционерът на мъжкия национален тим по баскетбол Росен Барчовски ще говори в характерния си директен стил за шансовете на България за предстоящото европейско първенство, за малшанса в световните квалификации срещу Литва и Босна и Херцеговина, решени с кош в последните секунди, и за бъдещето на звездата ни Александър Везенков.

Акцент в „Код Спорт“ ще бъде и най-горещата тема – изборът на нов национален селекционер във футбола. Младен Кръстаич ли ще се окаже печелившата карта на ръководните фактори в БФС?

В своята бутикова рубрика Христо Стоичков интервюира единия от двамата нидерландци в състава на „Барселона“ – Френки Де Йонг. Кога каталунците ще се върнат на познатото високо ниво и какво да очакваме от „лалетата“ на Мондиал 2022?

Тази седмица „Звезден рожденик“ е друг представител на „ниската земя“ и легендарен защитник с вледеняващ поглед – Яп Стам.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (17 юли) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Тагове: код спорт

Последни

Реклама