Стефани Кирякова, Игор Томашич и Фабиньо - тази неделя в "Код Спорт" по RING

И тази седмица екипът на емблематичното спортно предаване „Код Спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков е подготвил на зрителите ексклузивни срещи с големи имена

Реклама

На 3 юли (неделя) от 12:00 ч. в „Код Спорт“ по RING ще гостува „диамантената“ Стефани Кирякова. Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика от игрите в Токио 2020 ще говори откровено за новите предизвикателства и за другата си голяма любов, която изразява на лист хартия.

Предстои и среща с един от героите на „Синята приказка“ – Игор Томашич. Хърватинът остана завинаги в сърцата на феновете на „Левски“ с паметния си гол за Купата на UEFA срещу „Удинезе“. Като носител на шест отличия със „сините“, от които две титли, бившият централен защитник има привилегията да прави паралели между шампионския отбор на Станимир Стоилов от първото десетилетие на века и настоящия състав на специалиста.

Малко преди старта на новия футболен сезон у нас – какво показаха отборите в кратката си подготовка, печеливши ли бяха ходовете на трансферния пазар и кой е в най-добра кондиция преди важните битки на европейската сцена? Специален коментар само в „Код Спорт“ – тази неделя (3 юли) от 12:00 ч. само по RING.

В своята специална рубрика Христо Стоичков отново е подготвил уникално интервю. Този път събеседник на най-известния българин по света ще бъде бразилският национал Фабиньо. Как от трансферно разочарование в „Реал“ полузащитникът се превърна във водеща фигура при Юрген Клоп в „Ливърпул“ – отговор от първо лице!

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е отредено за един от най-опитните активни състезатели във Формула 1 и четирикратен световен шампион – Себастиан Фетел.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (3 юли) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Последни

Реклама