Турнирите на УЕФА със срещата на „Лудогорец“ и „Бетис“  – ексклузивно в каналите на bTV Media Group

Зрелищните сблъсъци ще бъдат предавани пряко по bTV Action, RING, VOYO и bTV Radio

Реклама

Груповата фаза на УЕФА Шампионска лига завладява каналите на bTV Media Group в сряда вечер… 

Стартът е тази сряда (7 септември) с „Аякс“ – „Глазгоу Рейнджърс“. Мачът е с начален час 19:45 ч. по bTV Action, а специалното студио започва в 19:00 ч. с водещ Валери Генов. Зрелище обещава и сблъсъкът „Наполи“ – „Ливърпул“, който също ще се излъчи по bTV Action. Лучано Спалети и Юрген Клоп ще изведат своите звезди в 22:00 ч. на стадион „Диего Марадона“, за да срещнат двата тима за трети път в груповата фаза на Шампионска лига през последните пет сезона. 

Също на 7 септември по RING запалянковците ще могат да гледат „Айнтрахт“ – „Спортинг“ Лисабон (от 19:45 ч.) и класиката „Интер“ – „Байерн“ (от 22:00 ч.). От 22:00 ч. абонатите на видео платформата на bTV Media Group – VOYO, ще могат да проследят срещите на „Барселона“ – „Виктория Пилзен“ и „Тотнъм“ – „Олимпик“ Марсилия

Седмица по-късно, на 14 септември (сряда) по bTV Action следва сблъсъкът „Милан“ – „Динамо“ Загреб (19:45 ч.) и домакинството на актуалния шампион „Реал“ Мадрид – РБ Лайпциг (22:00 ч.). 

Зрителите на RING ще станат свидетели на срещите „Шахтьор“ – „Селтик“ (от 19:45 ч.) и „Манчестър Сити“ – „Борусия“ Дортмунд (от 22:00 ч.), а абонатите на VOYO – „Ювентус“ – „Бенфика“ и „Челси“ – „Залцбург“ (22:00 ч.). 

Мачовете от груповата фаза на УЕФА Лига Европа и УЕФА Лига на конференциите също обещават зрелище в каналите на bTV Media Group в четвъртък вечер… 

Началото на 8 септември (четвъртък) в 19:45 ч. дават „Цюрих“ – „Арсенал“ по bTV Action и „Фенербахче“ – „Динамо Киев“ по RING. „Топчиите“, които тръгнаха ударно във Висшата лига, нямат загуба от швейцарски тим, а това ще бъде първият им сблъсък с „Цюрих“. „Шоуто“ продължава с „Манчестър Юнайтед“ – „Реал Сосиедад“ в 22:00 ч. по bTV Action и „Уест Хем“ - ФКСБ в ефира на RING. 

И това е само прелюдия към гостуването на шампиона „Лудогорец“ на „Бетис“ в Испания на 15 септември (четвъртък). Мачът е с начален час 22:00 ч. по bTV Action. Тимът от Севиля е актуалният носител на Купата на краля в Испания, но какъв ще бъде отговорът на „орлите“ от Разград? По същото време по RING ще играят „Арсенал“ и ПСВ Айндховен, а програмата започва още в 19:45 ч. с „Монако“ – Ференцварош (bTV Action) и „Трабзонспор“ – „Цървена звезда“ (RING).

Последни

Реклама