Волейболният идол Теодор Салпаров и футболната легенда Луис Фернандес – тази неделя в „Код Спорт“ от 12:00 ч. по RING

Емблематичното предаване „Код Спорт“ ще изненада зрителите с ексклузивни събеседници в компанията на водещите Красимир Минев и Владимир Памуков

Волейболният идол Теодор Салпаров и футболната легенда Луис Фернандес – тази неделя в „Код Спорт“ от 12:00 ч. по RING

Реклама

В „Код Спорт“ тази неделя (6 ноември) от 12:00 ч. в ефира на RING предстои ексклузивна среща с волейболния идол Теодор Салпаров, който ще повдигне завесата около личния си живот. Либерото на „Хебър“ ще коментира и най-актуалните въпроси от света на волейбола.

От Испания ще се включи Андрей Демирев, за да обобщи отзивите и коментарите след края на груповата фаза в Шампионска лига. Защо представителите на Ла Лига разочароваха на европейската сцена и към елиминациите продължи единствено „Реал“ (Мадрид)?

Зрителите на RING ще видят специален репортаж от Истанбул, където майсторите във ветроходния спорт си дадоха среща за престижната „Президентска регата“ в турския мегаполис.

Пред камерата на „Код Спорт“ ексклузивно ще застане и френската футболна легенда Луис Фернандес. Той е шампион с „петлите“ от Евро’84 и познава отлично славния ПСЖ, защото има солиден престой на „Парк де Пренс“ и като играч, и като треньор.

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е отредено за сензацията в маратона Елиуд Кипчоге.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (6 ноември) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Последни

Реклама