Жираир Шагоян, Филипа Филипова и ексклузивна среща на Стоичков с Педри – тази неделя в „Код Спорт“ от 12:00 ч. по RING

„Код Спорт“ отново ще изненада зрителите с ексклузивни събеседници в компанията на водещите Красимир Минев и Владимир Памуков

Реклама

Тази неделя (4 декември) в „Код Спорт“ от 12:00 ч. по RING зрителите ще видят ексклузивно интервю с новото попълнение на ЦСКА Жираир Шагоян. Докъде стигат амбициите на арменския национал и какви оферти е пренебрегнал, за да стане „армеец“?

Очаквайте и специален коментар за суперсблъсъка за Купата на България „Лудогорец“ – „Левски“. Ще успеят ли „сините“ да превземат Разград и да продължат защитата си на трофея или ще изпратят 2022 г. с горчив вкус?

70 години славни победи за българската художествена гимнастика! Някои от тях са свързани с Филипа Филипова. Кои успехи са по-сладки – тези като състезател или пък като треньор?

В своята маркова рубрика Христо Стоичков разговаря с едно от бижутата в националния отбор на Испания – Педри. Той е най-добрият млад играч на Евро 2020, както и „Златното момче“ на 2021 г. на Международната асоциация за футболна история и статистика.

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е отредено за великия лекоатлет Сергей Бубка.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (4 декември) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Тагове: Код Спорт

Последни

Реклама