За сериала

Реклама

Чиста кръв - история за справедливост и отмъщение

Теленовелата разкрива историята на две семейства. Едното е богата фамилия, в чието ранчо се отглеждат расови коне и където лошите характери в действителност са повече от добрите. Второто семейство е бедно, но не търпи униженията и уважава честността.  Истинската любов се заражда някъде сред бурята от омраза, отмъщение и страсти...

Едуардо и Флоренсия са отраснали заедно и се обичат от деца, въпреки че са от различни социални слоеве. Те са принудени да се противопоставят на семействата си, за да запазят любовта. Оказва се, че омразата на околните не е достатъчно препятствие за тяхното щастие. Една зловеща тайна от миналото е на път да излезе наяве и да преобърне живота им.

Флоренсия е най-малката от петте деца на Алехандро Лагос – собственик на ферма за отглеждане на расови коне. Едуардо е единствен син на прислужничката на семейство Лагос. Детството на двамата минава спокойно, без те да знаят, че един кървав данък от миналото трябва да бъде изплатен чрез тях.

Коварният план за отмъщение срещу всички от семейство Лагос се заражда в деня, в който собственикът на имението Алехандро наема Паулина Риаскос за своя лична асистентка. Младата жена, която има всички препоръки за отлична асистентка и на пръв поглед изглежда съвсем безобидна, всъщност е оръжието в ръцете на Еусебио Белтран - полубрат на Алехандро Лагос. Целта му е да разруши живота на семейство Лагос и да завземе всичките им пари и имущество. Паулина старателно крие своето тъмно минало. При много странни обстоятелства тя остава сираче и е отгледана от Еусебио. Научена е стриктно да спазва заповедите му, без да се съпротивлява и да задава въпроси. Сега мисията й е да разруши семейство Лагос. Първата й задача е да премахне от пътя си Мария – майката на Едуардо. Паулина се превръща в най-опасния противник не само за семейство Лагос, но и за любовта на Едуардо и Флоренсия.

Сценаристът на сериала Гийермо Рестрепо е и автор на някои от най-хитовите колумбийски теленовели.  Ето какво споделя той: "Идеята за тази новела се зароди преди три години. Но ми отне известно време да я реализирам. Търсех подходящ режисьор и въобще екип, който да й придаде качествена форма. Останалата част от микса беше лесна: събрах на едно място Рафаел Новоа и харизматичната Марсела Мар и резултатът е налице. Снимахме по един или два епизода седмично, защото качеството беше на първо място", допълва Рестрепо.

Марсела Мар - Флоренсия

Рафаел Новоа - Едуардо/Марко

Кати Саенс - Паулина

Алехандро Лопес - Ренато

Илда Диас - Ирене

Андрес Хуан - Камило

Хуан Пабло Гамбоа - Федерико

Силвия де Диос - Сусана