Реклама

Пред зрителите ще се разкрие една драматична история – тази на Наталия и Адриан, чиято любов ще се възроди от пепелищата на два провалени брака.

От една страна, Наталия отчаяно се опитва да се измъкне от връзката с настоящия си съпруг Рохелио, който я обижда и унижава. Проблемът му с алкохола и лошото отношение към нея я държат заложница в един обречен брак, в който главната цел на Рохелио е да управлява парите на Наталия.

Нейната свекърва Агата също не е безразлична към техните отношения и ще направи всичко възможно да опропасти живота на Наталия, с помощта на най-добрата й приятелка – Инес.

От друга страна, Адриан също живее във връзка, лишена от любов. Въпреки че в началото той безумно е обичал жена си Елена, постепенно се отвращава от нейната паталогична ревност и осъзнава, че се намира в брак, чиито окови не желае.

Още при първата си среща Наталия и Адриан разбират, че са създадени един за друг и решават заедно да се борят в името на една любов, която на пръв поглед изглежда невъзможна.

Главните роли в теленовелата "Чужди грехове" се изпълняват от Лорена Рохас и Маурисио Ислас.

Сериалът не се разпространява официално в интернет.