Реклама

Легендарната династия Юинг се завръща на малкия екран! От 3 юни, 21.00 часа, единствено зрителите на bTV ще могат да проследят новите събития в една от най-популярните телевизионни драми на всички времена - „Далас”. В новия сезон на премиерната за България поредица, заснет и излъчен в САЩ през 2012 година с феноменален успех, старите и младите Юинг дават ново начало на историята на клана.

Двайсет години по-късно емблематичните възрастни от тексаската петролна династия Юинг, заедно със своите деца, подновяват битката за власт, пари и любов. Тайните схеми и предателства между тях стигат до нови висоти в новия сезон, в който към добре познатите герои и кинозвезди от миналото Джей Ар (Лари Хагман), Боби (Патрик Дъфи) и Сю Елън (Линда Грей), се присъединяват младите наследници.

В новите серии по bTV Джон Рос Юинг (Джош Хендерсън, „Отчаяни съпруги”, „902010”), син на Джей Ар и Сю Елън Юинг, е решен да подбие наследството на баба си, като разкопае земята на Юинг за нефт. Междувременно Кристофър Юинг (Джеси Меткалф, „Джон Тъкър трябва да умре”, „Отчаяни съпруги”), осиновен син на Боби Юинг, се надява да отдели семейния бизнес от нефта и да го насочи към алтернативен енергиен ресурс. Кристофър е мотивиран от годеницата си Ребека Сътър (Джули Гонзало, „Вероника Марс”, „Илай Стоун”). Тя се опитва да намери мястото си в династията Юинг и да промени живота си. Заедно с нея в този път е брат й Томи (Калард Харис, „Синове на анархията”). Нещата в ранчото Саутфорк се усложняват от амбициите на Елена Рамос (Джордана Брустър, филмите „Бързи и яростни”) - гадже на Джон Рос и бивша годеница на Кристофър.

Враждата, която назрява между Джон Рос и Кристофър, подготвя сцената за Джей Ар. Той се връща към престъпния си начин на живот и се опитва отново да разпали дългогодишното съперничество с по-младия си брат Боби. Като „патриарх” на семейството Боби няма да се спре пред нищо, за да предпази младите Юинг от битката, която почти съсипа клана Юинг. Боби получава подкрепата на красивата си и изящна съпруга Анн (Бренда Стронг, „Отчаяни съпруги”), която също е решена да запази семейството. Но когато здравословен проблем заплашва живота й, Боби е принуден да вземе трудно решение, което може завинаги може да промени живота на всички. В същото време Сю Елън е винаги готова да разбуни духовете. Тя се надява синът й Джон Рос й да заеме полагащото му се място като глава на семейството. Борбата между Джон Рос и Кристофър се очертава да бъде толкова ожесточена, колкото и борбата между бащите им, особено когато тук е намесена любовта на живота им Елена. Постоянното напрежение застрашава да раздели семейство Юинг завинаги…

Изпълнителни продуценти на сериала са Синтия Сидър (която е и автор на сценария на пилотния епизод) и Майкъл Робин. В новия „Далас” ще се появят и много от ветераните от оригиналната продукция. Гост звезди ще бъдат Кен Кършивъл (в ролята на Клиф Барнс, бившият зет на Боби), Стив Канали (в ролята на Рей Кребс, отдавнашен враг на Джей Ар) и Шарлийн Тилтън (в ролята на Луси Барнс, племенница на Джей Ар и Боби).

В премиерния епизод от новия сезон на култовата поредица „Далас”, заснет през 2012 г., всички се събират в ранчото Саутфорк за сватба. Основни действащи лица на осиновеният син на Боби Юинг (Патрик Дъфи) – Кристофър Юинг (Джеси Меткалф) и неговата годеница Ребека Сътър (Джули Гонзало). Въпреки че поводът е радостен, стара семейна вражда се появява, когато нефтена сонда на Саутфорк предизвиква нефтен фонтан. Борбата за нефт и земя отново заплашва да раздели семейство Юинг, всеки ще има своя собствена цел.

Младите продължават битката в новия „Далас”

Двайсет години по-късно емблематичните герои от „Далас” Джей Ар (Лари Хагман), Боби (Патрик Дъфи) и Сю Елън (Линда Грей) подновяват битката за власт, пари и любов. В новия сезон обаче главни действащи лица са младите им наследници Джон Рос (Джош Хендерсън) и Кристофър, заедно с техните момичета Елена Рамос (Джордана Брустър) и Ребека Сътър.

Зрителите на bTV могат да проследят вълнуващата ТВ драма от понеделник до четвъртък от 21.00 часа (с изключение на 5 и 12 юни, когато ще се излъчат финалните епизоди на „Столичани в повече” за сезон 5).

Продължението на „Далас” предизвиква огромен интерес в САЩ през 2012 г. За разлика от оригиналните серии, излъчвани в продължение на 13 години, настоящата история се развива много по-бързо и динамично. Новият „Далас” вече не е теленовела – продукцията е заснета по стандартите на модерното кино и е разработена в жанра телевизионна драма. Освен това историята, създадена от Синтия Сидър и нейния екип, е и изключително актуална. Младите наследници на Юинг, освен, че обичат една и съща жена, влизат в битка за бъдещето на компанията. Докато синът на Джей Ар – Джон Рос – иска да запази статуквото и да печели от петролните находища, братовчед му Кристофър се стреми да замени изцяло петрола с алтернативни източници на енергия.

Тагове: далас сериал