Реклама

В малко градче в Колумбия живеела мистериозна девойка, която наричали «Изгубената душа». Хората в града мислели, че е луда, защото се обличала в дрипи и живеела в гробището. Никой обаче не знаел, че под всичката нечистота се криело мило създание, което преживяло голяма загуба като дете – баща й починал внезапно и й оставил големи дългове. Лола се преместила в къщата на леля си, но там се отнасяли с нея като към слугиня. Тя избягала от насилието и се научила да живее сама, далече от всички.

Външният вид на Лола предизвиквал отвращение у хората от града и те решили да я изпратят в лудница, където няма да бъде заплаха. На помощ на девойката се притекла кръстницата й Лоренса де Мачадо, богата и влиятелна жена.

В дома на Лоренса Лола среща Марсело, единствения син на Лоренса и един от най-желаниете мъже в селото. Любовта между двамата пламва мигновено. Но Присила, племенница на Лоренса, също е влюбена в Марсело и е твърдо решена да се омъжи за него. Заедно с майка й – Силвана, решават да се отърват от Лола.

Дали Лола ще успее да се пребори със съдбата и да спаси живота и любовта си?

Герои

Лола (Дана Гарсия) - Долорес или Лола, както всички я наричат, остава сираче още като дете. Майка й умира при раждането, а баща и, когато Лола е на 11 години. Отгледана е от леля си Марта, от която успява да избяга. Лоренса е нейна кръстница, а синът на Лоренса - Марсело, е любовта на живота й.

Марсело (Сегундо Сернадас) - той е идеалният мъж. Приказният принц, за когото мечтае всяка жена. Обича да учи нови неща. Никога не е лишаван от нищо. Остава запленен от красотата на Лола.

Присила (Адриана Кампос) - арогантна, капризна и разглезена млада жена, която копнее за пари и власт. Влюбва се в Марсело и се превръща в най-лошата съперница на Лола.

Лоренса (Мария Елена Дьоринг) - кръстница на Лола и майка на Марсело. Тя управлява имението си и дава всичко за сина си. В непрекъсната война е с Рехина, с която преди години са били неразделни приятелки.

Рехина (Диана Кихано) - останала вдовица по същото време, по което е починал и съпругът на Лоренса, Рехина отглежда сама четиримата си синове.

Силвана (Кати Барбери) - глупава и арогантна жена, която мечтае да получи парите на Лоренса. Останала без пари, тя вижда в лицето на дъщеря си Присила начин да спечели повече. Повърхностна и материалистка.

Ренато (Пабло Асар), Рене (Сантяго Гомес), Рикардо (Джонатан Ислас) и Романо (Тиберио Крус) - синовете на Рехина.