За сериала

Реклама

Патрисия се завръща в градчето Пуерто Дорадо, след като в продължение на няколко години се крие в едно селце. Тя се разхожда по улиците на града, готова да открие престъпника, който преди време я изнасилва и убива съпруга й, а нея прострелва, мислейки я за мъртва.

След онази ужасна нощ Патрисия вече не е същата наивна жена. Тя е уверена в себе си, способна да управлява сама ранчо. Сигурна е, че виновникът е Антонио де ла Торе - предприемач, готов на всичко, за да получи земите на съпруга й. Именно Антонио изнасилва Патрисия, но тя не успява да види лицето на своя насилник. Единственото, което вижда, е медальон с формата на кон, закачен на врата на този мъж. Антонио собственоръчно убива съпруга й Умберто и прострелва Патрисия, а след това нарежда на хората си да хвърлят труповете в реката.

Патрисия е спасена от французина Пиер, който е собственик на бар от другата страна на реката. Той я лекува с помощта на приятелката си Хасинта. Веднага след като се възстановява, Патрисия се завръща в градчето, но Антонио вече е манипулирал всички и тя установява, че е останала без земя, без пари и без самоличност. Затова решава да се скрие от убийците за известно време. Хасинта я приютява в ранчото си. Там Патрисия среща нови приятели и учи всичко за работата в ранчо. Но въпреки че външно се е променила, тя пази спомена от онази ужасна нощ и е решена на всичко, за да си отмъсти.

Не предполага обаче, че съдбата й е приготвила изненада: тя се запознава със Себастиан. Той е с буен нрав, обича състезанията и предизвикателствата. Патрисия и Себастиан изпитват взаимно привличане, но тя се страхува от мъжете и любовта. Себастиан също е увлечен по Патрисия, която е пълна противоположност на годеницата му Нена, за която планира скоро да се ожени.

Нито Патрисия, нито Себастиан предполагат, че са свързани именно от нощта, в която Умберто е убит. Защото Себастиан е единственият син на Антонио де ла Торе - мъжът, виновен за нещастията на Патрисия. Когато разбере коя е жената, привлякла сина му, Антонио ще направи всичко възможно, за да раздели Себастиан и Патрисия.

Кристина Уманя: "Наслаждавам се на бременността си"

Колумбийката ни разказа за ролята си в "Господарката на Троя"

Кристина, Патрисия има какво да разкаже на публиката. Каква е историята й?
Тя има тежко минало. Изнасилена е в деня на сватбата й, а съпругът й е убит. Патрисия успява да оцелее и един ден се връща, за да открие кой е виновен за страданията й и да си отмъсти.

Как се подготви за тази роля?
До този момент не бях имала контакт с крави, ранчо и коне. За мен подготовката бе като сладка игра. Кристина Уманя не е Патрисия. Но открих, че съм очарована от живота на село. Научих се да яздя заради ролята си. Такива проекти не бива да се пропускат.

Значи си доволна от участието си в "Господарката на Троя"?
О, напълно! Мисля, че всички имахме нужда от сериал, заснет сред природата, на чист въздух. Не знаеш на какви гледки се наслаждава човек на полето, страхотно е!

Отново се снимаш с Андрес Хуан.
Да. Като цяло се разбирах отлично с целия екип. Всички бяхме много сплотени и с желание да направим всичко добре.

Защо зрителите трябва да гледат сериала?
Защото има какво да видят. Теленовелата разкрива приказни райони от Колумбия - моята родина. Сюжетът е хубав, увлекателен и наситен с действие. Музиката е невероятна, тя е важна част от фолклора на Колумбия. Съветвам ви да не изпускате нито един епизод!

Би ли посетила България?
Разбира се! Въпреки че в момента се наслаждавам на бременността си и съм се отдала на почивка.