За сериала

Реклама

Единствено в хотел „Линдберг” могат да се пресекат толкова много пътища и съдби; единствено в хотел „Линдберг” непознати, които едва ли някога биха се срещнали, ще закусват в една стая; единствено тук персоналът е толкова важен, колкото и гостите. Портиерът, рецепционистът, сервитьорът, барманът - всеки в „Линдберг” допринася за приятния престой в хотела на взискателните гости.


Хотел „Линдберг” е идеалното място за романтична любовна история. Амели Аман се премества заедно с малкия си син Мартин в Берлин. Нейният чичо Пол й намира работа като сервитьорка в големия хотел Линдберг. Между нея и колегата й Щефан веднага прехвърчат искри. Това, което Амели все още не знае, е че Щефан е син на Албрехт Линдберг, главния собственик на хотела.
Десет години по-рано Щефан се е скарал с тираничния си баща и е заминал за САЩ, където се е установил. Сега Албрехт е болен, а семейният бизнес е в трудна ситуация - изчезнали са огромни суми. Затова Щефан се връща. За да открие какво се е случило с парите, Щефан инкогнито кандидатства за работа в хотела. В ролята на сервитьор, той иска да разбере какво настроението сред служителите.


Амели търси своя път в големия град. Но тя среща разбиране и съпричастие от своите колеги в стария хотел "Линдберг". Щефан чувства, че все повече и повече се влюбва в красивата млада жена. За да бъдат щастливи двамата заедно обаче е необходимо да преодолеят много препятствия: социалната дистанция, множеството недоразумения и тайни, както и бившата приятелка на Щефан.
Новият сериал "Хотел с 5 звезди" ще отведе зрителите в напрегнатия живот на Гранд хотел „Линдберг” и ще ги запознае с историите на богатите гости, които почиват тук, както и със съдбата на много ралични хора.


Гледайте сериала Хотел с пет звезди всяка вечер от 22,30 ч. по bTV Lady!