Реклама

От 11 май всеки делничен ден от 23.00ч. зрителите на bTV Comedy ще се забавляват с новия сериал, продукция на bTV Media Group - „Играчи”. Сериалът, заснет в жанра „мокюментъри” - смесица от документален филм и пародия, проследява сблъсъка на трима приятели - Айтито, Каръка и Американеца, с най-различни проблеми, с които те се опитват да се справят заедно. Героите в сериала са заобиколени от роднини и колеги, които може и да не правят живота им по-лесен, но със сигурност го правят доста по-интересен.

Айтито (Филип Гуляшки), Каръка (Христо Терзиев) и Американеца (Михаил Петров) имат различни интереси, цели, разбирания за живота и мечти. Какво ги обединява? Това, че са бивши съученици ... и Сестрата (Марина Колева) на единия от тях. Част от ежедневието на трите момчета са още Чичката (Димитър Георгиев – Дими), Мързела (Калин Кирилов) и Майката (Жана Яковлева). В отделните епизоди зрителите на bTV Comedy ще видят и специални гост-звезди като Емил Костадинов, Алекси Сокачев, Орлин Павлов и други.

В първи епизод на ситкома зрителите на bTV Comedy ще се запознаят с тримата „играчи”, тяхното ежедневие, характери и разбира се – роднини. Една неочаквана среща след 5 години ще повлияе на техните съдби и ще им отвори нови хоризонти. 

Героите

КАРЪКА – в ролята Христо Терзиев
Пристрастен е към залозите. Той залага редовно и... губи редовно. Всеки един негов ден минава в местния пункт за залози, но никой не знае откъде намира пари за тях. Голямата цел в живота му е да спечели джакпота. Голям фен е на Барселона и на Меси, дори кучето му е кръстено на неговия идол.

Има и по-малка сестра, която работи в бара, където се намира пункта за залози. Обича я много, но често й се дразни, защото „се мисли за по-умна от него”.

АЙТИТО – в ролята Филип Гуляшки
За него няма тайни в света на интернет и компютърните технологии. Проблемите идват, когато не е в къщи, защото там няма двете неща, без които не може – компютър и... майка му. Мечтае един ден да създаде програма, която да промени света. Влюбен е в сестрата на Каръка, но няма смелост да й го каже. Привързан е към грижите на майка си.

АМЕРИКАНЕЦА – в ролята Михаил Петров
Той може да прави всичко. Бил е навсякъде. Жените са луди по него. Пълен е с хиляди истории от живота си в Америка. Единственото, което не трябва да забравя, е... на кого каква „истинска история“ е разказал.

Преди пет години заминава за Щатите и повече никой не получава вест за него. След като се връща тук, той иска да започне на чисто. Има голямо самочувствие. Остроумен е. Целта му да е изкарва много пари, без да му се налага да работи. Харесва сестрата на Каръка... харесва също и всички останали жени по света.

СЕСТРАТА – в ролята Марина Колева
Тя учи право, работи, ходи на плуване, йога, танци, фигурно пързаляне, баскетбол, скача с парашут, скача на батут, скача на въже, дори намира време и за гадже, с което обаче често се кара. Тя е момиче мечта, попаднало на място, където се сбъдват мечти, но не и нейните.

МЪРЗЕЛА – в ролята Калин Кирилов
Ключовата дума в неговото ежедневие е „работа“. Той мрази всяка една работа. Иска да е спокоен, безгрижен и богат... И да не работи нищо. Но му се налага да работи като барман в заведението на баща си (ЧИЧКАТА)

ЧИЧКАТА – в ролята Димитър Георгиев – Дими -
Той има бар. Той има властна жена. Той има мързелив син. Той е един щастлив мъж, защото някои нямат и това. Чичката е мъж на средна възраст. Бивш футболен съдия. Народен човек.

МАЙКАТА – в ролята Жана Яковлева
Тя прави всичко за своето момче, което е вече почти на 30 години... най-често прави мусака. Тя е отгледала сама АЙТИТО. За нея той е още малко момче, което има нужда от нейната закрила и помощ. Обича го безкрайно и е готова на всичко за него. Често му напомня, че му е време да си намери жена, но всъщност я е страх да не бъде заменена от някоя „змия, която нищо не може и ще й съсипе детето” . 

Какво ще се случи между тези противоположни характери с общо минало и общо бъдеще, зрителите на bTV Comedy ще видят от 11 май в сериала „Играчи” по bTV Comedy.