Реклама

Комичната вражда между двама приятели ще видят зрителите на bTV от 25 април, всеки делничен ден от 13:30 часа по bTV. Кара Ешреф и Саръ Ешреф са израснали заедно в тих квартал на Истанбул. От малки двамата не се харесват, водят борба кой да защитава квартала и никога не могат да се разберат кой е по-могъщият.

Но съдбата има свой план за живота на Ешреф и Ешреф. Всеки от тях се влюбва в сестрата на другия и това води до редица комични ситуации. Нещата стават още по-сложни, когато местният главорез – Алемдар Ага, посочва Ешреф за свои наследник на смъртното си легло, но не му достига въздух, за да каже кой от двамата Ешреф. Войната става още по-ожесточена. Заради своята упоритост, никой от тях не може да бъде напълно щастлив със своята любов и да създаде семейство.

Ще намерят ли двамата Ешреф начин да се сдобрят и заедно да защитават квартала си от външни набези, както и да бъдат с любовта на живота си, зрителите ще разберат от новия сериал – „Комшии”, от 25 април, всеки делничен ден, от 13:30 часа по bTV.