Реклама

Мариана Андраде, собственичка на авиокомпанията "Ейнджълс" открива, че мъжът й Даниел Монтиел й изневерява с братовчедка й Сара. Сара е жена без скрупули, която не само мами братовчедка си, като спи с мъжа й, но и използва авиокомпанията на Мариана, за да организира трафик на наркотици. Когато разкрива изневярата на Даниел, Мариана се качва на колата си и бяга от къщата им. Но Анна Лия – наемна убийца, наета от Сара, за да убие Мариана, я отвлича.

Става катастрофа и колата, в която са Анна Лия и Мариана, избухва в пламъци. По това време на мястото на катастрофата случайно попада изследователят Армандо Ривера. Той вижда обгорялото тяло на жена и я пренася в лабораторията си. Без да има разрешение, Армандо прилага нов експериментален метод за клониране на клетки и възобновява кожата, изгоряла при катастрофата. Той използва снимка на Анна Лия, за да възстанови лицето на жената. И така, Мариана се събужда, но с лицето на друга – наемната убийца Анна Лия. Мариана няма никакви спомени за миналото.

Един ден тя спасява дете от удавяне, без да знае, че това е нейната дъщеря Адриана. Така тя отново влиза в живота на Даниел Монкада. Двамата се влюбват един в друг. Миналото на Анна Лия обаче преследва Мариана, тъй като сега тя е с нейното лице.

Мислейки се за Анна Лия, Мариана се опитва да разбере защо е била балерина в нощен клуб и е работела като наемна убийца. А през това време братовчедка й Сара не престава да търси начини да се отърве от новата жена, пленила Даниел.

Един ден Мариана възвръща паметта си и се заклева да отмъсти на всички, причинили й зло. Тя е сигурна, че съпругът й Даниел също е участвал в заговора за убийството й... Любовта на Даниел и Мариана е изправена пред изпитание, което трудно може да бъде преодоляно.

Актьори

Елисабет Гутиерес (Мариана Андраде)
Американската актриса от мексикански произход Елисабет Гутиерес е живото доказателство, че мечтите се сбъдват. Тя започва кариерата си с участие в риалити шоу - опит, който затвърждава желанието й да се снима в теленовели. Веднага след приключване на работата си в популярното шоу, Гутиерес продължава да учи актьорско майсторство, режисура и пеене. Първата й изява като актриса е в теленовелата “Никога няма да те забравя” където успешно изиграва ролята на Исабела. След това участва в "Заложница на съдбата" и "Купена любов" където е първата й главна роля. Елисабет има успех и като водеща в предаванията "Играй и спечели" и "Точна цена".

Мартин Карпан (Даниел Монтиел)
С 13 години актьорска кариера зад гърба си, талантливият актьор Мартин Карпан започва телевизионната си кариера в родната си Аржентина през 1995 г. със сериала "Джино". Година по-късно прави първия си филмов дебют с "Жълти цветя на прозореца", с който печели наградата C