За сериала

Реклама

Действието се развива около живота на Нели, която след като избягва от катастрофалната си сватба, започва нов живот в големия град. Тя намира работа в луксозната авиокомпания Старлайн и среща трима почти перфектни мъже. Но кой от тях е Истинският? Режисьори на сериала са Винфрид Боненгел, Ралф Бридле, Петра Клевер, Сейхан Дерин, Улрике Хамахер, а в главните роли са Алиса Юнг, Рафаел Фогт, Янек Петри, Матиас Паул, Мари Мунц.

Сърцето на Нели е разбито, когато нейният годеник Йенс й изневерява с най-добрата й приятелка в деня на сватбата им. В състояние на шок Нели избягва от събитието и пътува цяла нощ, за да стигне до Берлин. Тя кандидатства за работа в Старлайн, луксозна авиолиния с богати и известни клиенти. Старлайн е един страхотен свят, в който служителите постоянно се въвличат в бурни интриги и кариерата им може да се сгромоляса при най-малката грешна проява на страст. Нели обаче се заклева, че нейният нов и обещаващ живот със сигурност няма да включва романтични истории.

Първият, който тества нейното решение, е красивият и забавен пилот Марк. Вторият е Константин – големият шеф и по-голям брат на Марк. Докато Марк е забавният, очарователен, луд по жените младеж, Константин се интересува само от бизнес и отдава целия си живот на компанията. Той просто няма време за жени... поне за романтичната страна на нещата. Ето защо той изобщо не забелязва очевидния факт, че Джудит, съсобственичка на Старлайн, е абсолютно влюбена в него. За Нели това е проблем, защото Джудит не може да се примири с каквато и да е женска конкуренция. Третият обожател на Нели е Нилс – дърводелец и неин нов съсед. Той е мъж, по когото жените определено си падат, макар че той винаги го научава последен. Нилс е момчешки тип, обича да се забавлява и е най-доброто приятелче, за което някой може да си мечтае. Той е на ръба да предложи брак на годеницата си Мелани, но планът му се проваля заради сестрите му тийнейджърки, на които е писнало да живеят в провинцията. Те се нанасят при него в Берлин и тъй като тримата са без родители, Нилс се чувства отговорен към тях.

Марк бързо е привлечен от Нели и не се е научил да приема "не" за отговор. Ще се поддаде ли тя в крайна сметка на чара му с надеждата да превърне един Казанова в отдаден съпруг? По време на тежък период за Старлайн Нели разбира, че под студената обвивка на Константин тупти сърцето на грижовен и чувствителен мъж. Възможно ли е той да е човекът, когото тя търси? С течение на времето Нилс става най-добрият приятел на Нели. И двамата имат пристъпи на ревност един към друг, когато става въпрос за други мъже и жени, но убеждават себе си, че това е само от приятелски съображения. Те игнорират любовните искри, които прехвърчат между тях, така че огънят на страстта няма шанс да се възпламени... Нели има много шансове да се влюби, но кой път води към истинското й щастие?