Реклама

Животът с неговата пъстрота, неочаквани обрати и непредвидени ситуации ще продължи да бъде на фокус и в третия сезон на сериала „Мен не ме мислете“. Актуалните теми, които са част от живота на съвременния човек, ще вълнуват зрителите на bTV и през пролетта на 2023 г. Те отново ще бъдат поднесени с комбинация от свеж хумор и умерена драма за доброто настроение на аудиторията от всички възрастови групи. 

Висококачественият сериал спечели зрителите на bTV както с автентичната история, така и с уникалния звезден каст от любими актьори като Рушен Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и др. За да объркат или подредят живота им, към тях често се присъединяват различни гост-актьори и известни личности. През изминалите сезони гостуваха Стефка Янорова, Мина Каукова, Ованес Торосян, Кръстю Лафазанов, Михаела Филева, Део, Камен Алипиев - Кедъра и други.

Отношенията между главните персонажи в „Мен не ме мислете“ ще бъдат все така сложи и объркани. Няма да липсват непредвидени събития и изненадващи ситуации, които ще поставят отношенията им пред нови  изпитания. Каква ще бъде развръзката на техните взаимоотношения и ще има ли най-после щастлив край, зрителите на bTV ще разберат през пролетта на 2023 г. 

Продуцент на новия сериал “Мен не ме мислете” е bTV, а изпълнителен продуцент е „Междинна станция“. Сериалът е по лиценз на Telewizja Polska S.A., а сценарият е адаптация на хитовия полски сериал „O Mnie Sie Nie Martw ”, станал част и от платформата Netflix.