Какво се случи в епизод 10 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Въпреки, че Яна е твърдо решена да стои далеч от Мартин, обстоятелствата отново я тласкат към него. Конфликтът й с Христо и желанието й той да напусне апартамента, се задълбочава и в безсилието си пред нея, Христо я заплашва, че ще я съди за родителски права и ще й вземе Мария. Яна знае, че шансовете му за това са съвсем нищожни, но ирационалната й майчинска тревога, взима превес. А и Христо изглежда съвсем сериозен. Яна признава пред Мартин, че се страхува и го моли за подкрепа. Освен това, го кани, от името на Ева, за кръстник на малкия новороден Йоан.

Мартин, след закъснението си за полета за Барселона, се опитва да се сдобри с Ася, която по всичко изглежда е приключила с него. Това е окончателно и става ясно и за баща й, Виктор. Една от причините, които Ася изброява пред Мартин е и яна – това, че той винаги се отзовава при нея, докато пренебрегва самата Ася. В неподходящ момент Силвия клюкарства по адрес на Мартин и Яна. В крайна сметка, Ася и яна се изясняват в откровен разговор и Яна взима решение да остане на работа в кантората.

Яна среща Павел Биков, случайно, на улицата. Той я разпознава като „Ани“, тя му признава, че се казва Яна. Той й благодари за съвета, който му е дала – решил е да задейства развода си. И я кани на среща.

Елена изчезва в училище и това е повод за огромно притеснение на родителите. В крайна сметка детето е добре и Яна и Христо решават да се помирят.

Въпреки, че остава на работа в кантората, в личен план, Яна е решила да избягва Мартин и това е причина да приеме предложението за среща на Павел Биков и да му се обади.