Какво се случи в епизод 17 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Яна е тежко преуморена и недоспала от работа, лекции и грижа за момичетата, когато научава, че в София пристига бащата на Елена – Джон Адамс.

Англичанинът иска да има контакт с дъщеря си, а Яна е ужасена какви са плановете на Джон по отношение на Елена, страхува се да не поиска попечителство и да не пожелае да я отведе от страната.
Яна споделя с Ева, като не иска да намесва Мартин в поредния си личен проблем. Мартин обаче я разпитва и Яна признава какво се случва.

Христо се нанася под наем в Ирена, съседка от горния етаж, за да бъде близо до Яна. Обзет от ревност нахлува в кантората да я търси и прекъсва важна среща. Желанието му да се бори за Яна дава стимул на Виктор и клиентите да преоценят важни неща в живота си. Виктор провежда откровен разговор баща-дъщеря с Ася.

Виктор получава ново компрометиращо видео на Мартин и заплаха, че то ще бъде качено в интернет вечерта. Мартин трябва да стигне до тайнствения отмъстител преди това. Следата от Христо се е оказала задънена улица и Мартин заравя в старите си дела, с помощта на Лора стига до самоличността на човека с видеата. Лекар, прегазил човек на пътя, когото Мартин преди години е разобличил в съда и така е съсипал живота му. Мартин се помирява с лекаря, но си дава сметка колко далеч е стигнал в желанието си да блесне професионално.

Мартин споделя с Яна за станалото, уязвимостта му създава интимен момент между двамата и те се целуват. В този момент на вратата на Яна пристига Джон и ги прекъсва.