Какво се случи в епизод 19 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Мартин и Яна се срещат с Маги и Джон. Двете страни се договарят Джон да се види с дъщеря си в присъствието на Яна, а между Маги и Мартин се усеща зараждането на флирт.

Христо прекарва време с Елена и Мария и ги обработва срещу Джон. Научава ги на морзов код, с който да го повикат, ако стане нещо лошо.

Виктор изпраща Мартин да помогне на Ася, която е спукала гума, но Антон го е изпреварил. Мартин разбира, че Ася и Антон имат връзка.

Ева съветва настойчиво Яна да осъзнае какъв мъж има до себе си в лицето на Мартин и да не го „изпуска“. Яна споделя на Елена и Мария за присъствието на Джон и подготвя дъщеря си, че скоро ще види татко си.
Джон пристига на срещата с дъщеря си, Мария се държи лошо с него. Христо чува морзовия код и нахлува, конфронтира се с Джон. За негова изненада Джон се държи добре с него и дори му предлага работа.

Яна става свидетел на интимен момент между Мартин и Маги. Яна осъзнава, че Мартин е необвързан красив мъж с право на личен живот, на когото не може да се опира за проблемите си.