Какво се случи в епизод 21 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Мартин и Лора трябва да се изправят един срещу друг в съда, но вместо юристката в залата я замества по-сексапилна и провокативна от всякога -Маги. Флиртаджийското ѝ поведение към Мартин се продължава с пълна сила.

Джон е поел ангажимент да се грижи за Елена в този ден, но му се налага да се разправя с измамната си съдружничка. Поради тази причина англичанинът оставя Елена  при Мартин. Младият адвокат е много грижовен с детето, от което научава че Джон е измамен за голяма сума пари. Мартин съветва Яна веднага да изиска финансово обезщетение/издръжка от Джон, като в противен случай ще му откаже свиждания. Яна се вслушва в съвета на Мартин.

По-късно Маги кани Мартин на парти за рождения си ден в нейния апартамент. Там обаче се оказва, че няма други поканени . Мартин иска да си тръгне, но домакинята го увещава да остане и да прекарат заедно празника й, като му разкрива, че е силно привлечена от него.

В същото време Ева подтиква Яна да признае на Мартин чувствата си към него. Яна решава да му позвъни, но вместо Мартин телефонът й вдига Маги. Яна е съсипана.

Виктор кани Ася за кума на сватбата им с Богдана.

Тома вижда случайно Силвия по бельо в кантората и тази гледка определено го впечатлява.