Какво се случи в епизод 22 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Всички са в трескава подготовка за сватбата на Богдана и Виктор. Булката е в паника, че е „надебеляла драстично“ за едно денонощие и иска да отмени сватбата. Ася е на ръба на истерията, но успява да успокои страстите в дома на баща си.

Яна случайно получава потвърждение за това, което вече подозира между Мартин и Маги, като чува случайно как Антон разпитва Мартин за Маги.

Ева „кипри“ Яна за сватбата. Превръща я в истинска Пепеляшка  - грим , прическа и красива рокля. Христо силно ревнува Яна , когато я вижда толкова красива и прави сцена на улицата.

Кавалер на Ася и кум на сватбата заедно с нея е Антон. Това скандализира по различен начин  както Тома, така и Силвия.

Съществува реална опасност сватбата да бъде отменена, тъй като името на Богдана по акт за раждане и по лична карта се разминава. Майката на Богдана е против сватбата, но Мартин успява да я убеди и тя спасява сватбата.

Силвия е приятно почерпена и сътворява незабравимо шоу за Тома.

Ася открито се дистанцира от Мартин и декларира емоциите си към Антон.

Джон получава съдебна покана за събиране за забавена издръжка, моли Яна да я оттегли и да му дава да вижда Елена, тя отказва. В следствие на това Джон рухва, взима си стая в хотел и решава да се самоубие.

Маги прекъсва танца на Яна и Мартин, за да ги уведоми, че Джон се е барикадирал и иска да разговаря единствено с Яна.  Яна отива в хотела при Джон, нещата ескалират и Маги извиква в подкрепление Мартин. Недоразуменията валят едно след друго и Христо научава от Силвия подвеждащата информация, че Яна и Мартин са си взели хотелска стая.

Всички се озовават в хотела при Джон. Яна тъкмо е успокоила Джон и е разсеяла суисидните му мисли, когато нахлуват Мартин и Маги. Яна се скарва с Мартин затова, че се намесва без са е искала помощта му. 

Мартин е разочарован от Яна и намира утеха при Маги, правят секс.