Какво се случи в епизод 23 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Мартин и Маги задълбочават връзката си. Христо става свидетел на страстна целувка между тях. Изпраща снимка на Яна, която се разстройва, но го скрива успешно.  Малко по-късно за новата приятелка на Мартин научава и Ася.

Юридическа помощ в кантората търси Поли, защото я преследва обсебен от нея мъж. Яна съветва ухажорът, че любов на сила не е любов, а Мартин успокоява Поли да не се притеснява и че постъпва правилно. Яна и Мартин обсъждат правен казус, но всъщност говорят за себе си и за своите емоции един към друг.

Силвия се опитва с помощта на Тома да събере липсващите парчета в паметта си от нощта на сватбата. Става ясно, че се е събудила гола. Тома е видимо сконфузен.

Ася и Антон са все по-щастливи заедно. Христо без да иска дава фалшиви надежди на госпожа Ирена, която го харесва все повече и тълкува приятелските му целувки погрешно.

Яна казва на Мартин, че знае за „новата му приятелка“, Мартин отрича да му е гадже но признава, че му е тръпка. Яна е съкрушена, успява да го скрие от него, но рухва пред Ева.

Яна и част от съседите ѝ са изправени пред сериозен проблем – Ланджев, имотна акула, оспорва собствеността върху жилищата им.

Маги и Ланджев обхождат и оглеждат блока, като Маги смята, че трябва да се подходи по-радикално, като се всее смут сред живущите.

Ланджев съобщава на Яна и съседите ѝ, че им дава възможност да си откупят повторно жилищата. Яна влиза в пререкание с Маги, като ясно личи непоносимостта им една към друга.