Какво се случи в епизод 24 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Госпожа Ирена имитира , че е сънувала кошмар с цел да целуне Христо. Той бяга панически от апартамента, търси подслон у Яна. Тя обаче му се присмива и Христо е принуден да нахлуе в складовото помещение, за да спи там.

Елена е тъжна, че баща й няма да успее да присъства на представянето на татковците в училище. Мария жертвоготовно й отстъпва Христо.

Христо споделя драмата си с Ирена с Ясен, който отдавна е бил наясно, че възрастната дама не дава безвъзмездно подслон на Христо.

Христо си спомня, че си е забравил укулелето, на което е трябвало да свири в училище, изпраща Ясен да го вземе. При срещата си с Ирена, Ясен се изпуска, че проблемът на госпожа Ирена с Христо е просто,че тя не е Яна.

В дома на Виктор е станал обир. Виктор и Ася са извън града, заради което Яна и Мартин отиват там на оглед с полицаите. Липсват бижутата, останали от майката на Ася.

Яна споделя на Мартин, че има реална опасност да остане без дом заради безскрупулния Ланджев и неговата дясна ръка - Маги Габросвска. По-късно Мартин повдига въпроса пред Маги и двамата се скарват.

Ланджев повдига на Христо обвинение за влизане с взлом в складовото помещение. Христо не може да стигне за вечерта на бащите, Елена и Мария молят Мартин да „играе“ техен баща. Мартин изпълнява песен, Христо успява да се измъкне с помощта на Лора и се появява със закъснение, но се включва успешно с укулелето. След края на изпълнението Христо разказва как е стреснал и заплашил Ланджев. Мартин му дава юридически съвет да си мери приказките, особено пред свидетели в РПУ. Христо избухва, че Мартин е надменен и арогантен, да си върви по неговия път, а Яна и той – по своя. На Мартин му пада пердето и казва на Яна да изтрие номера му и да не го търси никога повече.