Какво се случи в епизод 25 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Рано сутринта Яна, Христо и съседите са смутени от пратена от Ланджев строителна бригада. Живущите правят събрание и обсъждат, че Ланджев иска да ги остави без покрив и да ги изгони от сградата. Искат да наемат адвокат. Ева е ужасена, чувства се безпомощна. Изпада в паника пред Борислав, който я успокоява.

Маги уверява Мартин, че няма да позволи на Ланджев да направи нещо незаконно, Мартин предпочита да не обсъждат темата. Лора разкрива на Мартин как Маги се е обзаложила, че ще успее да го накара да хлътне по нея.

Тома съветва Яна да наеме официално адвокат за казуса с покрива. Мартин разбира, че проблемът с Ланджев се влошава, препоръчва на Яна да наеме Лора. Тайно моли Лора да поеме казуса като услуга към него. Яна наема Лора.

Виктор разкрива на Ася, че е решил да намери съдружник, който да ръководи кантората заедно с него. Ася го съветва да каже на Тома и Мартин. Мартин и Тома влизат в съревнование, изглежда сякаш Мартин има предимство и ще стане съдружник...

Христо поврежда асансьора, за да затрудни ремонтната бригада. Това го вкарва в спор с Маги. Яна ги чува, конфронтира се с Маги. Яна решава, че трябва да открие кой е реалният претендент за собственост върху жилищата, когото Ланджев представлява. Търси съдействие от Лора, тя ѝ дава информация.

Маги признава на Мартин за баса, сравнява го с баща му, той не е доволен от сравнението. Маги иска да реши дали между тях ще има нещо по-сериозно или само секс. Ланджев е учуден защо Маги е избрала Мартин вместо него, тя го отрязва. Маги не издържа и отива при Мартин, той я уверява, че между тях всичко е наред. Маги му предлага да заминат някъде само двамата. Ася ги вижда, не одобрява връзката им.

Яна се среща с Анелия, възрастна жена, която смята, че е била измамена със собствеността на апартаментите и Ланджев ѝ помага. Междувременно Христо барикадира стълбите, за да блокира напълно пътя на бригадата, но работниците събарят барикадата върху него. Ужасени, Елена и Мария звънят на Мартин за помощ.