Какво се случи в епизод 26 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Христо се събужда в болница – има амнезия и мисли, че Яна още му е жена. Лекарят казва на Ирена, че Христо трябва да избягва всякакъв стрес. Мартин се грижи за децата, разбира какво е станало с Христо.

Яна и Лора обсъждат как да убедят Анелия, че Ланджев е измамник. Яна се прибира, Мартин я предупреждава за амнезията на Христо.

Виктор заварва Ася и Антон да се натискат в кантората, Ася го запознава с новия си приятел. По-късно Антон моли Мартин да уреди развода му, без Ася да разбере.

Маги пак предлага на Мартин да заминат, той е загрижен за ставащото с апартаментите в блока на Яна. Маги не иска да ѝ се меси в работата. Телевизията излъчва репортаж с Яна за казуса, Мартин и Маги го виждат.

Христо си е върнал паметта, стяга се да говори с журналистите въпреки молбите на Ирена да се пази от стрес.

Лора говори с Анелия и разбира, че Ланджев я е измамил за земята ѝ още при строежа на блока и сега отново се възползва от нея. Самата Анелия е в неведение дори каква е сградата. Убеждава я да я заведе на място.

Силвия, Мартин, Ася и Тома виждат новата табела на кантората – името на съдружника е Касимов. Тома е обиден.

Ланджев и Маги твърдят пред телевизията, че действията им са законни. Скарват се с живущите, Христо получава криза и пак си губи паметта. Яна обвинява Ланджев, че е измамил Анелия. Яна и Ирена са притеснени за Христо, грижат се за него. Ирена решава да го заведе пак в болницата. Яна разбира, че Ева и Борислав имат връзка.

Ланджев е притеснен, че живущите са стигнали до Анелия. Лора завежда Анелия в сградата и тя разбира, че е излъгана и Ланджев иска да изгони живущите. Маги също научава, че Ланджев е измамил Анелия. Яна, Ирена и Лора конфронтират Ланджев и го разобличават, заплашват го със съд.

Ваня и Ясен опитват да помогнат на Христо да си спомни, Ваня му удря шамар и това му връща паметта.

Мартин отива да почерпи в кантората, но Виктор представя баща му Александър като новия съдружник. Маги идва да каже на Мартин, че вече няма да работи с Ланджев, става ясно, че бащата на Мартин е имал връзка с нея. Мартин и Маги се скарват лошо, Яна неволно става свидетел. Яна отива у Мартин, задръжките им падат и двамата преспиват.