Какво се случи в епизод 27 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Минали са няколко седмици. Мартин и Яна вече са заедно. Мартин иска да запознае баща си с Яна, която си е взела почивка заради изпит и не се е засичала с Александър в кантората.

Виктор се е отдръпнал от работата в кантората, Александър дърпа конците и го заблуждава, че всичко е наред – но всъщност в служителите има напрежение. Неприязънта към новия шеф сближава Тома и Силвия.

Яна разбира, че Ева е скъсала с Борислав, Ева не ѝ вдига.

Христо е депресиран заради връзката на Яна с Мартин, Ясен и Ирена се опитват да го изкарат от това състояние. Уредили са му среща с Поли. Поли харесва Христо, но ѝ звънят от работа и прекъсват срещата им. Христо разбира, че са я уволнили от гейминг залата, защото се е разделила със сина на собственичката. Христо конфронтира собственичката и защитава Поли. Ирена го окуражава да излезе пак с Поли. Христо се навива, за да покаже на Яна, че може и без нея.

Мартин запознава Яна с Александър, той е неприятно изненадан, че синът му има връзка с чистачката. Унижава я, като я праща да почисти апартамента му уж за паричен бонус. Яна решава да не се поддава на провокацията. Мартин се скарва с баща си че се появява от нищото и му се бърка в личния живот.

Яна се сдобрява с Ева, която ѝ е малко сърдита, че не ѝ обръща внимание откакто е с Мартин. Ева признава, че е скъсала с Борислав и е дала на Петър месец да реши дали ще се прибере в България, или ще се разделят.

Александър започва да настройва Тома и Мартин един срещу друг, отнема дело на Тома и го дава на Мартин, унижава Силвия. Това сближава Тома и Силвия още повече. Тома е готов да напусне кантората, но Мартин го разубеждава. Александър научава каква е житейската ситуация на Яна и в прав текст ѝ казва, че не е за сина му. Смята, че е с Мартин за пари и стандарт. Мартин и баща му се скарват, Мартин се изпуска, че Александър всъщност не му е биологичен баща. Александър го оставя „да си чупи главата“ с Яна.

Мартин извежда Яна на вечеря в ресторант, там се засичат с Поли и Христо. Мартин предлага на Яна да заживеят заедно.