Какво се случи в епизод 28 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Христо сънува кошмар, че Мартин се държи лошо с Яна и децата. Ирена му напомня, че днес има конкурс за шеф на склада, но той не я слуша – гледа приложение, през което следи къде се намира телефонът на Яна.

Яна и Мартин са на оглед на апартамент, който да наемат, Яна се притеснява от високия наем.

Ася успява да обори Александър в служебен спор, той е впечатлен от нея, хвали я, тя се разтапя. Звъни ѝ Виктор – Богдана ражда. Александър предлага да я закара. Виктор и Александър остават да чакат пред болницата, Александър разбира, че Мартин и Ася са имали връзка, но са се разделили.

Между Тома и Силвия има сексуално напрежение, Мартин забелязва. Александър се връща в кантората и възлага на Мартин клиенти, Мартин не успява да отиде на следващия оглед с Яна.

Христо е убеден, че сънят му е пророчески. Ирена го връща в реалността и го убеждава да се включи в конкурса. Христо излиза, търси Яна под предлог че му трябват документи за конкурса. Опитва се да я предупреди, че Мартин може да ѝ посегне.

Христо е убеден, че ще стане шеф на склада, но изненадващо Поли печели позицията. Христо и Поли се скарват.

Христо предупреждава децата да му кажат веднага, ако някой – Мартин – ги тормози.

Яна и Мартин се срещат в кантората, Мартин иска да вземат големия апартамент, Яна се притеснява от наема. Пристига Ася с новината, че Богдана ѝ е родила братче.

Яна пак се намесва в юридически казус и Александър използва случая, за да я скастри пред всички. Мартин я защитава. Яна се колебае дали да не потърси друга работа, Мартин я разубеждава. Яна се съгласява за апартамента.

Ася е получила нови отговорности в кантората, доволна е. Заема страната на Александър пред Мартин – Яна се меси твърде много в работата на кантората. Скарват се.

Александър и Виктор пият в бара за бебето. Александър признава на Виктор, че жена му го е напуснала и Мартин още не знае.

Яна и Мартин съобщават на децата плана си Мартин да се нанесе, а скоро след това всички заедно да се преместят в друг дом. Христо влиза незабелязано и става свидетел как децата са готови да възприемат Мартин като новия си баща и Мартин открито говори за сватба с Яна пред тях.