Какво се случи в епизод 29 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Мартин се е нанесъл у Яна, заедно празнуват осмия рожден ден на Мария. Торта, подаръци, семейна идилия. Мартин дава дебитната си карта на Яна, за да помогне с разходите на домакинството.

Ася заварва Александър заспал в кантората, грижи се за него. Двамата обсъждат предстояща оценка на адвокатите и служителите в кантората, Силвия ги подслушва, вижда как се сближават.

Христо си търси нова работа в бара на Антон, в съда, никъде не го искат. Мартин го засича в съда, насърчава го да почне връзка с Поли. Появява се Александър, Мартин запознава Христо с него.

Силвия споделя с Тома че Ася и Александър се сближават, двамата с Тома флиртуват, Ася ги прекъсва. Казва на Тома, че Александър ще го наблюдава в действие в съда, за да го оцени. Силвия и Тома продължават да изпадат във все по-интимни ситуации в кантората.

Ася предоговаря условията на работа с Яна. Яна опитва да изчисти темата „Мартин“ с нея, но не ѝ се получава – Ася е дистанцирана.

Александър наблюдава Мартин в действие в съда, срещу него е Лора. Мартин се опитва да впечатли баща си, увлича се, започва да се държи като него и губи делото. За ужас на Мартин Александър отбелязва колко много си приличат в залата.

Ева търси Мартин в кантората, решила е да поиска развод от Петър. С Яна обсъждат темата, Ева ѝ казва и че Христо я следи. Тома консултира Ева, съветва я да се обърне към семеен терапевт.

Ирена поставя ултиматум на Христо – да се сдобри с Поли, да си намери друга работа или да се изнася от дома ѝ. Христо се изпуска пред Ева, че следи местоположението на Яна с приложение по телефона. Ева му напомня, че е забравил рождения ден на Мария. Христо спешно иска заем от приятелите си за да купи подарък, те му отказват. За капак Поли им съобщава, че заради Христо никой няма да получи предвидените премии. Христо подвива опашка пред Ирена и успява да я трогне, тя организира парти за Мария.

Мартин споделя с Яна притесненията си, че може да бъде безскрупулен като баща си в съда, но тя вижда в него доброто начало. Мартин а-ха да ѝ предложи, когато се появява Христо и кани всички на парти у Ирена.

Александър се отбива в бара на Антон, Антон се цупи на Ася, че го пренебрегва напоследък. Александър ги наблюдава.

Мартин, Яна, Христо, Ирена и децата празнуват рождения ден у Ирена. Христо се преструва, че той е организирал всичко и успява да ядоса Ирена. В края на вечерта изненадващо пристига сестрата на Яна – Дора.