Какво се случи в епизод 30 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Сестрата на Яна е отседнала в дома на Яна, това създава дискомфорт за Мартин. Яна извежда сестра си по женски, разпитва я. Купуват секси бельо, което Мартин случайно вижда, докато Яна го пробва. На Мартин му става още по-криво, че не може да остане насаме с Яна, но пред Дора твърди, че няма проблем с гостуването ѝ. Дора признава на Яна, че няма намерение да се връща вкъщи и смята да си потърси работа в София. Яна иска да звънне на майка им, но си е изгубила телефона из магазините. Мартин я успокоява, ще ѝ вземе нов телефон. Подготвил ѝ е изненада за вечерта. Яна се опитва да стопи леда с Александър, кани го на гости. Тома и Мартин се скарват в служебен спор, Александър ги подстрекава, конфликтът ескалира и Тома заплашва, че ще напусне. Силвия разубеждава Тома да не напуска, прямо го кани на любовна среща.

Силвия се отбива у Виктор и се оплаква от Александър. Мартин дочува в съда разговор на Ася с колега и разбира, че тя е доволна от новото положение в кантората. Александър се заяжда със Силвия, Тома я защитава.

Ирена разбира, че Христо е скаран и с приятелите си и го съветва да опита поне един ден да бъде мил с всички. Христо решава да покани Поли на среща – тя отказва, въпреки че ѝ става приятно. Христо се опитва да помогне на Радо и Ясен, но вместо това контузва Ясен и те му се сърдят още повече. Христо разбира от Дора, че Яна си е загубила телефона и решава да го намери с проследяващата апликация.

Ася се отбива у Виктор, той я разпитва какво става в кантората. Усеща, че отношенията ѝ с Антон са в застой, съветва я да не пренася недъзите от връзката с Мартин върху новия си приятел.

Христо връща телефона на Яна, но вместо благодарност получава упрек, че я е следил. Яна се свързва с майка си и разбира, че Дора не ѝ е казала цялата истина.

Тома и Силвия чакат всички да си тръгнат от кантората, но Мартин и Александър остават до късно, карат се жестоко заради връзката му с Яна. Мартин тръгва към хотела, в който е поканил Яна, но тя не е сигурна дали ще дойде, чака Дора, за да говори с нея. Яна конфронтира Дора, която признава, че е развалила годежа си, запознала се е с нов мъж в София през интернет и иска да опита късмета си в големия град.

Александър си тръгва, Силвия и Тома най-после остават сами, но Силвия с огорчение открива, че Тома е заспал.

Яна успява да отиде на срещата с Мартин, двамата най-после остават сами и имат интимно пространство да се отърсят от всичко и всички.