Какво се случи в епизод 31 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Яна е заминала да се види с родителите си и на Мартин му е все по-трудно да издържи с Дора, която говори с гаджето си сутринта, с грижите за децата, и паралелно с това да бъде свеж за работа.

Ева споделя с Мартин, че ще се развежда с Петър, той предлага да помогне с молбата за развода.

Христо подпитва децата какво става по оста Яна-Дора-Мартин, доволен е, че има проблеми и Мартин е кисел и недоспал. Христо отново кани Поли на среща, този път тя се съгласява. Христо намира много пари близо до контейнерите за боклук на работа. Крие от Поли, преструва се, че е болен, за да си тръгне. Христо брои парите в апартамента на Яна, за малко не го хваща Ирена.

Липсата на сън се отразява на Мартин в съда, има тежко дело. В кантората разбира и че Дора няма намерение да си тръгва скоро от София. Двамата започват да се дразнят един от друг.

Дора временно замества Яна като чистачка в кантората. Силвия е сърдита на Тома че заспа точно преди любовната им среща. Ревнува го от Дора. Александър спешно е заминал някъде и Виктор се връща, за да поеме клиентите му. Не се усеща, че се държи с Ася като към секретарка, на нея ѝ е неприятно, че не е ценена. Тома непохватно се опитва да се помири със Силвия, Виктор забелязва, че нещо става между тях. Разпитва я и покрай любовната драма с Тома разбира, че Александър издевателства над Тома и Мартин. Виктор ги събира, те потвърждават. Виктор споделя с Ася как другите не харесват Александър и Ася го конфронтира – за нея е супер шеф. Ася най-после открито обвинява баща си, че я подценява.

Дора прибира децата и заварват Христо в апартамента, той отново крие парите и от тях. Христо решава да се обърне към Мартин за съвет, той му казва, че ако е намерил пари, трябва да ги върне на когото са, иначе може да има проблеми. Поли и Ирена навързват подозрителното поведение на Христо и го изобличават в лъжа.

Мартин се отбива у Ева да прибере децата, обсъждат молбата за развод, Мартин не усеща как между него и Ева се създава почва да прекрачат границата на приятелството. Александър пристига, заварва как Ева изпраща Мартин и децата. Александър признава, че майката на Мартин иска развод.