Какво се случи в епизод 32 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Яна продължава да е при родителите си, Мартин се грижи за децата.

Христо решава да обърне част от намерените долари в лева. Среща Татяна, която е наела детектив и има снимки на Петър с друга жена. Христо я съветва да изнуди Петър да ѝ прехвърли гарсониерата си. Христо води децата на шопинг, купува и подарък за Яна. Дора вижда, че Христо разполага с пари.

Ася признава на Александър колко цени работата с него, но той има по-важни разговори с адвокат Цонева и жена си Ренета, не казва на Ася за какво и тя се вкисва. Тома успява да се извини на Силвия, Александър му натриса клиентите си.

Мартин се обръща към Ева с молба да му помогне да избере годежен пръстен за Яна. Двамата разглеждат пръстени в магазин, на Ева ѝ става криво, Мартин решава да я заведе някъде, за да я разведри. Сядат на кафе, успокоява я, че с Яна ще са до нея.

Александър отива на среща с Ренета и Лора, която ѝ е адвокат. Става ясно, че Мартин е племенник на Александър и с Ренета са го осиновили като дете, когато истинските му родители умират при катастрофа. Лора предлага да отложат развода, за да уредят юридически имуществото си така, че Мартин да може да ги наследи.

Христо е купил подарък и за Ирена, която е претърпяла крушение при фризьора си. Разбира, че Радо е пострадал на работа и хуква към склада. Според приятелите му Христо е направил нещо, с което е отключил черна серия за всички. Христо е притеснен. Среща случайно свещеник, признава всичко, получава съвет да върне парите. Христо отбива номера, разлепя незабележими бележки който е хвърлил вестниците (в които намери парите) да му се обади.

Дора се среща с новия си приятел Любомир, по-възрастен мъж, който уж е редактор на романи.

Татяна отива при Мартин на консултация за снимките с Петър, според Мартин те не доказват изневяра. Таня се изпуска, че Петър явно е виновен, защото го изнудва и той преговаря, Мартин я скастря че това е незаконно.

Александър и Мартин говорят за срещата с Ренета, Александър признава, че му е било трудно да се справи като негов баща. Мартин излиза и вижда как Силвия и Тома се награбват пред кантората. Александър моли Ася да го изведе някъде на питие.

Подтикната от майка си, Ева отива да говори с Мартин, двамата са сами. Мартин ѝ показва снимките. Ева се разстройва, Мартин я утешава, изглеждат все по-близки.