Какво се случи в епизод 34 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Яна се прибира от родителите си, забавила се е заради катастрофа. Мартин е притеснен за нея, щастлив е, че всичко се е разминало. Яна разбира, че гаджето на Дора Любомир е по-възрастен от нея. Мартин кани майка си на вечеря, Яна е притеснена. Яна разбира, че Христо е купил нови дрехи на децата и че Елена харесва момче на име Филип. Яна подпитва Ирена за промяната във финансовото състояние на Христо.

Ирена се опитва да убеди Христо да остави Яна на мира, заплашва да изтрие номера ѝ от телефона му. Ирена му дава билети за театър, за да излезе с Поли. Христо кани Поли на театър, тя иронизира новите му дрехи. Христо се държи като шеф с Радо и Ясен, Ирена катастрофира с тротинетка и се втурват да ѝ помагат. На път за аптеката виждат разлепена обявата на Христо. Конфронтират го и той признава за намерените пари. Откриват по записи от камери чии са – на Зара, богата самотна жена – и водят Христо да върне парите. Христо разбира, че Зара не може да си намери свестен мъж и предлага да ѝ помогне.

Ася убеждава Александър да изведе Виктор навън, за да могат двете с Богдана да му организират парти-изненада за рождения ден в кантората. Силвия и Тома флиртуват, Ася ангажира Силвия да помага с организацията на партито. Обсъжда с Антон кетъринга, говорят за предложението му за брак – Ася има нужда от време.

Александър извежда Виктор на кафе и му споделя за семейните си проблеми, както и за осиновяването на Мартин. Междувременно Ренета му се обажда, че е оттеглила молбата за развод. За да задържи Виктор, Александър го моли да го придружи до оптика. Накрая го завежда в кантората, където всички без Мартин и Яна го сюрпризират с парти с костюми. На партито Ася се решава да обяви, че с Антон ще се женят, а Тома и Силвия правят секс в кабинета му.