Какво се случи в епизод 36 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Силвия вижда пръстена на Яна и разбира за годежа ѝ с Мартин, Яна ѝ казва да го пази в тайна. Жегната как всички без нея се обвързват, Силвия заявява на Тома, че възнамерява да замине някъде и да не се връща. В кантората пристига известен журналист, който се оказва бащата на Поли и иска да продаде гробното ѝ място. Мартин поема случая му и вика Поли в кантората. Става недоразумение – Радо и Христо решават, че Поли е смъртно болна и Христо хуква след нея в кантората да я подкрепи. Поли се възползва и го представя пред баща си като свое гадже. Веднага след това Поли се извинява на Христо – използвала го е, както той е използвал нея пред Яна. Христо е разочарован.

Дора не се е виждала с Любо известно време, депресирана е. Мартин е загрижен за нея, скарват се. Яна опитва да говори с нея, но Дора най-после се уговаря за среща с Любо и я отсвирва. Дора се среща с Любо, който къса с нея заради друга жена. Дора умолява Яна да отиде на срещата му с другата жена и Яна склонява. Яна подслушва Любо и жената и разбира, че Любо не е този, за който се представя пред Дора – говори като адвокат и жената му е клиентка. Споделя с Мартин, че има нещо гнило и иска да разбере дали сестра ѝ не е била обект на измама. Мартин тушира притесненията ѝ, но тя не е убедена.

Ася пробва сватбени рокли, Александър ѝ помага. Двамата имат момент на близост. Ася му е признателна за подкрепата, той ѝ желае щастие. Ася се среща с Антон, двамата са щастливи заедно.

Джон се връща в България, Ирена го подслонява за вечеря, докато чакат Христо.

Христо научава от Силвия, че Яна и Мартин са сгодени, конфронтира Мартин и Александър чува за годежа. За капак Христо вижда как Радо и Поли се сближават. Христо се прибира у Ирена и казва на Джон за годежа на Яна и Мартин.

Яна и Мартин се разбират Яна да говори с Дора за Любо, но вкъщи ги заварват Джон и Христо, които искат да обсъдят годежа им…