Какво се случи в епизод 40 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Христо се явява на психотест, за да стане шофьор на линейка, но не се представя добре. Ясен го заварва вкъщи да тренира изкуствено дишане на секс-кукла.

Яна и Мартин се чувстват щастливи вкъщи, въпреки че Яна е без работа. Тя не съжалява и моли Мартин да не води война с баща си заради нея. Нахлува Христо и става ясно защо иска да работи в бърза помощ – вдъхновен е от излезли в медиите материали, които представят него и Мартин за герои, спасили Любо от самоубийство. Христо заявява пред Яна, че иска да започне нов живот. Яна е скептична към избора му на професия.

Александър натоварва Силвия с допълнителни задължения в кантората заради липсата на Яна. Силвия е още по-нещастна, защото Тома заминава за месец в Мюнхен – и това довежда до инцидент с микровълновата в кантората. Христо и Яна ѝ помагат да изнесе микровълновата, но Христо си сецва кръста. Силвия се чувства виновна, настанява го на канапето в кантората и му прави масаж. Тома ги заварва и ревнува. Христо се засича с Мартин и Александър на излизане и се заяжда с тях. Заканва се пред приятелите си в склада, че наистина започва нов живот. Само да не беше онзи психолог, обявил го за негоден…

Мартин и Александър обсъждат казуса с Любо и уволняването на Яна, Мартин се държи дистанцирано, не иска да говорят за това, твърди пред баща си, че разделя професионалното от личното.

Яна помага в деликатен случай за домашно насилие, Александър е впечатлен и ѝ предлага да се върне на работа. Тя отказва. Александър споделя това с Мартин, който също има нещо да му каже…

Христо си е изпуснал ключа покрай масажа и се връща в кантората. Силвия го окуражава за проваления психотест, има по-добро решение как да промени живота си. Дава му телефонен номер, на който да се обади.

Мартин подкрепя Яна в решението ѝ и ѝ съобщава, че е напуснал кантората, има нужда да промени нещо и смята… да замине.