Какво се случи в епизод 42 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Христо иска да заведе Росен при Яна, но Мартин и Яна се преструват, че не са вкъщи и не му отварят – не виждат Росен. Мартин решава, че с Яна имат нужда от уединение извън града и я завежда в къща за гости. Там обаче за Мартин има културен шок от сблъсъка със собствениците, които са братя, и разбиранията им за живота. Яна обаче го окуражава да се включи в състезание по надцепване с брадви. В което се представя плачевно, но с Яна се забавляват. Мартин надмогва началната си неприязън и помага на братята-собственици да решат конфликт помежду си.

Силвия е записала Александър за изследвания след препоръката на гледачката, но не успява да го убеди да отиде.

Лора се нанася в новата кантора „Цонева и Касимов“. Калина пристига и търси Мартин. В този момент Мартин звъни на Лора че трябва спешно да поеме негово дело, за което е забравил – и Лора отпраща Калина за следващия ден. Лора не успява да отложи делото и се налага да го поеме вместо Мартин – а клиентът има проблем с жените и това я подлага на изпитание. Александър се намесва и помага – и разбира, че Лора и Мартин са станали партньори.

След като не успява да се отърве от Росен, Христо се изнервя още повече – в дома му има авария с радиатора на парното и Росен и Ирена го критикуват. За капак Росен му е изпразнил и хладилника. Викат майстори за ремонт, Христо разбира, че Росен има значителна сума пари в себе си. Ирена дава житейски съвети на Росен, започва да го харесва. Думите на Ирена дават на Росен идея да предложи бизнес на Христо, за да променят и двамата живота си.

Калина отива в бара на Антон, разглежда снимки на Мартин в телефона си. Отново търси Мартин в кантората и този път Лора разбира, че Калина търси… бащата на шестгодишното си дете. И е имала връзка за една нощ с Мартин. Оставя на шокираната Лора номера си, за да я потърси Мартин.

Александър и Виктор пият уиски в бара на Антон и обсъждат новата кантора на Мартин. Говорят за плановете на Ася и Антон за нов ресторант и че Рената се е разделила с приятеля си и се връща в София.

Мартин и Яна се връщат в София и излизат на вечеря с Лора. Лора подпитва Мартин дали се сеща за Калина – той няма спомен. Празнуват новата кантора. Лора гледа Мартин и Яна с напрежение.