Какво се случи в епизод 43 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Христо и Росен са във фитнес, оглеждат жените, които тренират около тях – те са потенциални клиентки за новия им бизнес. Попадат на Силвия. Ако има нужда от истински мъж, те са на разположение – предлагат „всякакви услуги“. Силвия е объркана.

Яна е нервна – Елена е излязла на кино с Филип и закъснява. Мартин я успокоява. Филип изпраща Елена от киното. Яна чака пред входа, вижда ги да се държат за ръце и да се целуват. Опитва се да разпита дъщеря си, Елена е засрамена. Мартин успява да развесели притеснената от порастването на дъщеря си Яна.

Лора и Мартин се срещат в съда, Лора се опитва да подхване темата за Калина, но клиентката му я прекъсва.

Росен и Христо разкриват на Ирена бизнесплана си – да предлагат ремонти и всякакви други услуги на самотни жени. Ирена съветва Росен да спре да отлага разговора с жена си. Яна звъни на Христо, разпитва го дали се е чувал с баща ѝ – майка ѝ е звъняла, че е „избягал при приятел“. Христо отрича да знае нещо.

Яна и Лора говорят приятелски, Мартин е в съда на дело. Лора ѝ казва, че Любомир/Михаил е изписан от болницата и Мартин ще му бъде адвокат. Яна ще помага в кантората. Яна вече се притеснява за изчезналия Росен, Мартин се връща, загубил е делото.

Христо дава на Ясен и Радо визитки за новия бизнес, за да ги раздадат на свои познати жени. Приятелите му го взимат на подбив.

Елена и Мария питат Росен защо се крие от Яна, той ги подкупва. Ирена укорява Росен и той признава на Христо, че е време да спре да се крие от Яна. Звъни Силвия – в кантората се е спукала тръба и има нужда от помощ. Христо тръгва към нея, помага на Силвия, Тома ги заварва, прави си грешни изводи че между тях има нещо.

Яна излиза да се види с Андрей, Лора казва на Мартин за Калина - жената твърди, че Мартин е бащата на детето ѝ. Мартин е шокиран. Опитва да се свърже с Калина, но телефонът ѝ е изключен. Лора го съветва бързо да разбере истината.

Андрей се оплаква на Яна от поведението на някакъв адвокат в съда. Яна събира две и две с разказа на Мартин за загубеното дело и признава на Андрей, че това е бил годеникът ѝ.

Яна отива у Христо и разбира от Ирена и децата, че Росен от известно време живее там. И че е подкупил децата. Росен признава на Яна какво става между него и майка ѝ.

Мартин отива на адреса на Калина, нея я няма. Говори с малкото момче вътре да ѝ предаде, че я е търсил. Детето в прав текст го пита: „ти ли си баща ми?“.