Какво се случи в епизод 44 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Преди седем години в бара на Антон – Мартин сваля различни жени. В днешно време – Мартин си спомня миналото си на плейбой.

Яна е в салон за красота, обикаля бутик за скъпи дрехи, вече има самочувствие. Там се засича с Ренета, която ѝ предлага картата си за 50% отстъпка. Уговарят семейна вечеря с Росен.

В училище Филип иска от Елена контактите на Христо – ще му помогне как да ръководи малък бизнес. Христо и Росен обсъждат как върви бизнеса, Христо забелязва растящата химия между Ирена и Росен. Яна кани Росен на семейната вечеря. На Мартин не му е до такава вечеря, но не ѝ казва за Калина и Яна мисли, че е притеснен заради защитата на Любомир/Михаил. Филип разпитва Христо какъв точно е бизнесът му, Христо се затруднява да му обясни. Яна ги вижда в мола и конфронтира Христо че я е излъгал за Росен.

Ренета се отбива в кантората на Александър и разбира от Силвия, че той има здравословни проблеми. Тома се е върнал от командировка и заявява, че напуска кантората – клиентите са толкова доволни от него, че са му предложили работа в САЩ. Силвия е втрещена. Александър е стресиран, но Ренета успява да го успокои и го кани на семейната вечеря. Силвия и Тома обсъждат бъдещето си ако той замине, той я конфронтира за Христо. Скарват се. Христо ѝ звъни, разбира, че е хремава и криворазбрал съветите на Филип хуква да я обгрижва. Носи ѝ супа, тя обсъжда с него отношенията си с Тома. Тома се връща, за да признае, че я обича, и я заварва с Христо в още по-съмнителна ситуация.

Калина звъни на Мартин да се видят, докато той защитава Михаил. Мартин е разсеян, Михаил му казва направо да тръгва да се види с тази жена – така и така остава само прочитането на присъдата… Мартин се среща с Калина в бара. Припомнят си как са се запознали. Калина е разочарована от Мартин, мисли го за задник, но той я спира да не си тръгне. Разбират се да направят тест за бащинство. Чува се с Михаил и разбира, че делото е свършило зле – с ефективна присъда. Мартин се заканва да обжалват.

Яна продължава стажа си, с Андрей говорят с проблемния тийнейджър Григор, който е откраднал телефона на Андрей и е навъртял голяма сметка. Звънял е на малолетно момиче. Яна опитва да повлияе на Григор насаме да се върне в правия път.

Мартин и Яна се готвят за вечерята – Мартин няма никакво настроение и Яна му се дразни. Росен прекалява с алкохола, става му лошо. Яна и Мартин отиват сами на вечерята с родителите му. Ренета предлага да заминат някъде заедно. Мартин продължава да мисли за Калина и детето, което може би е негово.