Какво се случи в епизод 45 на "Мен не ме мислете"

Реклама

Мартин си прави ДНК тест за бащинство. Калина също взима проба от Милен. Разбират се да се чуят, когато излязат резултатите. Калина обяснява на Милен, че Мартин може да му е баща.

Филип моли Яна за позволение да заведе Елена на сладкарница, тя склонява. Разпитва как вървят бизнес уроците с Христо. Яна споделя с Мартин, вижда че е разсеян, загрижена е – мисли, че е заради загубеното дело на Михаил. Лора обвинява Мартин за присъдата, но разбира под какво напрежение е и се помиряват.

Ирена забелязва, че Христо се е фокусирал върху една-единствена клиентка – Силвия. Силвия споделя с Христо как Тома е помислил, че тя му плаща… за секс. Христо хуква да търси Тома. Тома и Мартин се срещат в съда, Тома се хвали, че заминава за САЩ. Христо идва и конфронтира Тома за Силвия, Тома го удря.

Лора е поела още един клиент на Мартин – оказва се, че това е Росен, който мисли да се развежда. Яна го вижда в кантората, Лора ги оставя да поговорят семейно. Яна и Росен са разтърсени от ситуацията, Росен решава да си тръгне.

Милен на своя глава търси Мартин пред кантората, загрижени хора виждат само малко дете и звънят на полицията. Полицаи прибират Милен в дежурна стая, той разказва как е избягал от баба си, за да види баща си.

Звънят на Мартин, че Милен е в полицията. Мартин лъже Яна, че ще се забави в съда, и хуква натам. Мартин изпада в неловка ситуация да обясни какъв му е Милен. Успява да убеди полицаите да не търсят „Закрила на детето“. Свързват се конферентно с Калина и Мартин предлага да наглежда Милен, докато тя се върне. Двамата прекарват време заедно и започват да се опознават.

Ирена смята, че Росен иска развод по наивни причини. Яна пристига и извежда Росен в парка, където провеждат откровен семеен разговор. Успява да го убеди да говори с майка ѝ.

Лора убеждава Любомир/Михаил, че трябва да обжалват присъдата. Тома се връща при Силвия, подтикнат от сблъсъка с Христо, и ѝ предлага да замине с него за Щатите.

Яна чака Мартин вкъщи в добро настроение, той я лъже, че пътува, докато прекарва време с Милен – който вече го нарича „татко“. Калина си взима детето, благодари на Мартин. Той е разстроен.

Христо прекъсва срещата на Филип и Елена, за да търси съвет за бизнеса. Силвия му пише за предложението на Тома, Христо се натъжава.

Мартин се прибира и признава на Яна, че може би има син.